El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sirvent (CUP): “Aquesta crisi l’han de pagar els bancs, l’Ibex i el gran capital”
  • CA

La CUP ha estat contundent amb la gestió que fa el Govern de la crisi del coronavirus: “no compartim les mesures que el Govern ha impulsat per fer front a la crisi econòmica, perquè són les mateixes receptes que el 2008 van permetre matar persones per salvar bancs. Aquesta crisi l’han de pagar els bancs, l’Ibex 35 i el gran capital”, ha denunciat la diputada de la CUP Maria Sivent, si bé ha dit que la seva formació “vol estendre la mà al Govern” i vol proposar “mesures que posin al centre els drets del poble i que abarateixen la gestió”.

Sirvent, que ha demanat a Torra que “nacionalitzi” la sanitat privada, ha denunciat que “aquests dies hem pogut observar la dependència dels mercats financers, la manca de sobirania i de voluntat de les institucions per respondre a les necessitats de les persones. I també hem vist els efectes de les retallades i la prevalença dels interessos econòmics sobre la vida i, sobretot, hem vist els efectes de les privatitzacions”.

La diputada de la CUP també ha volgut agrair als treballadors del sector sanitari “l’esforç titànic que estan fent, i ho han hagut de fer per donar resposta al manca de tot tipus de material, amb canvis de protocols que generen confusió, incertesa i pèrdua d’efectivitat”. Per tot plegat, ha conclòs que la gestió privada no és compatible amb la dignitat de les persones més vulnerables”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa