Puigneró renya ERC per anunciar que es manifestarien contra l’ampliació de l’aeroport

El vicepresident del Govern creu que el gran culpable d'aquesta situació és el govern espanyol

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha carregat aquest dijous contra “les declaracions” que s’han fet en els darrers dies contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona. “Tothom té dret a fer els declaracions que vulgui“, ha afirmat, però ha assegurat que el fet que Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) anunciés aquesta setmana per protestar contra l’ampliació de l’aeroport del Prat “no ajuda”.

En una conversa amb El Matí de Catalunya Ràdio, també ha assenyalat les posicions polítiques i les declaracions de l’espai dels comuns com a “frívoles i populistes“. Així doncs, ha assenyalat que “tothom és esclau de les seves paraules“. “Les manifestacions d’alguns partits polítics no ajuden”, ha afirmat. No obstant, ha assenyalat que la culpa d’aquesta situació la té el govern espanyol, que és qui a l’últim moment “ha tirat pels aires” l’acord al què s’havia arribat a principis d’agost.

De fet, el president d’AENA, Maurici Lucena, també ha assenyalat les declaracions que han fet alguns polítics en les darreres setmanes com el gran motiu del govern espanyol per desconfiar de la Generalitat. Tot i que Puigneró també ha criticat aquestes declaracions, avui a l’emissora pública catalana ha afirmat que no és un motiu suficient com per fer-se enrere en un projecte d’aquesta mida.

Puigneró ha dit que abans que el govern espanyol anunciés que abandonava el projecte, va rebre la trucada de la ministra Raquel Sánchez, avançant-li la notícia. “Li vaig manifestar la meva sorpresa i li vaig dir que no entenia els motius“, ha dit el vicepresident del Govern. Ha afirmat que l’acord no s’ha mogut ni un mil·límetre des que es va aprovar el mes passat, i que per tant no hi ha cap motiu de pes per fer-se enrere. “És una excusa de mal pagador això de les declaracions”, ha assegurat Puigneró, a més de dir que així “es demostra la deslleialtat d’Espanya”:

Comentaris

  Tal com raja 09/09/2021 10:58 am
  Massa tonteria hi veig en tot això. Em fa l'efecte que s'especula amb l'aeroport per amagar el tema del corredor mediterrani. Això sí que seria un bon futur.
  La 3a via no és necessària però els doblers sí 09/09/2021 11:05 am
  Molt ben jugat. Espanya es enrera, com sempre, i inverteix a Madrid. La culpa de tot plegat és del gobierno d Espanya. I amb aquesta gent no ens hi podem seguir jugant ni futur ni doblers
  Independence Process 09/09/2021 11:19 am
  Quina pena que aquest polític caigui en el parany que des de l'estat espanyol havia posat P. Sanchez amb l'afer Aena SA. Aena SA tot d'una, un dia va dir que tenia 1700 M € i que s'havia de fer la despesa d'aquest calers en obres a l'aeroport del Prat de Llobregat... Quan en els països normals, a banda de gestionar aeroports des de la proximitat i les autoritats locals, primer es pensa què cal fer, si és necessari, després com i després es fa el pressupost necessari... També ha restat palès que el govern espanyol pot fer i desfer sobre Aena SA, una empresa público-privada, mentre en les companyies elèctriques el govern espanyol no fa res per a intentar normalitzar el preu de l'electricitat... Ens cal la independència, ara per una qüestió més pràctica, menys governs i menys organismes per a arribar a acords, si cal ampliació o renovació o remodelació o no, i com gestionar els aeroports del nostre país.
  Martí 09/09/2021 11:52 am
  Els nacionalistes espanyols perfereixen arruinar una part d'espanya abans de que sigui catalana
  Tripartit no, gràcies 09/09/2021 12:00 pm
  La comèdia que representen ERC, el sector autonomista de JUNTS i el PPSOEMOC'S ha perdut l'interès del públic i ja no saben que fer per recuperar-lo. Des de que ens falta en mandonguilla i les seves ballarugues, l'únic públic, a banda d'algun despistat, és la claca que cobra per aguantar l'espectacle i picar de mans
   Per comedia de llarg recorregut, inacabable com un culebrot veneçolà... 09/09/2021 1:33 pm
   ...tenim els corruptgents, prUcessant cap enlloc els darrers anys i segueixen: Miss Catalunya i la seva costellada de 3 respostes sense cap transcendència; Fuigpelmón suspenent la DUI en 8 segons i fugint deixant-ho tot enmerdat, ara té una menjadora per seguir-ho enmerdant des de Waterloo; El pallasso Torra jugant amb pancartetes i acabant sempre obeint els jutges, i rebentant la primera taula per parlar de tot per ordres del batxiller foll; Puigneró segueix la tradició corruptgent de prUcessar cap enlloc no fos cas que arribem a ser un País independent i no podrian seguir robant amb la benedicció de Madrit!
   per comediants... 09/09/2021 1:46 pm
   ja hem tingut al poc honorable batxiller foll suspenent la dui en segons i fugint deixant-ho tot enmerdat. el seu hereu pallasso Torra casi guanya un Goya amb la performance de les pancartetes i acabant sempre obeint als jutges. ara puigneró fa mèrits per superarlos.
   Per recuperar la comedia han de recorre a experts: 09/09/2021 1:50 pm
   Que li demanin als corruptgents que han viscut 10 anys prucessant cap enlloc amb mentides i enganys sense aconseguir res per Catalunya ni l'independentisme.
  Luisnomeacuerdo 09/09/2021 12:08 pm
  El fascista independentista con más cabeza que hombros y que veía mongoles a su alrededor se ha enfadado y amenaza con irse a dormir sin cenar, estamos acojonados.
  Llibertat d'opinar 09/09/2021 12:18 pm
  Aquest senyor té el càrrec de vicepresident, i la seva funció no és donar instruccions als altres partits del que han o no han de fer. La prepotència sempre ha sigut present en els convergents (ara Junts). A banda un dels temes de fons de l'aeroport és que el projecte d'AENA no hagués passat els filtres d'Europa.
  Joan de Sant Andreu 09/09/2021 12:51 pm
  El Sr Puigneró quina camisa porta a sota de la que llueix? No entenc del seu lloc dins Junts. No tot si val i aquest senyor em sembla que només miri l economia sense pensar a quin preu. Sé que només és el meu vot, però JxC no el tindrà mentre aquest senyor ocupi un lloc rellevant.
  LLARENA dPENA 09/09/2021 4:34 pm
  Ves, noi, que com els d'ESGERRO AUTONOMISTA, antiga ERC, també aneu bé. Fa quatres dies de Conseller i ja t'estás lluint. No havieu d'haver format part d'aquesta castanya de Govern català amb ESGERRO peró, com que s'ha de tenir feina, oi ...

Nou comentari