El PSC manté l’oferta de negociar els pressupostos amb el Govern

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha anunciat aquest diumenge que els socialistes mantenen la “mà estesa” al Govern per negociar els pressupostos del 2022. Romero ha dit que el seu partit vol actuar “amb sentit de país“, motiu pel qual reiteren el seu oferiment a l’executiu de Pere Aragonès per tal que puguin tirar endavant els comptes. Així doncs, la portaveu socialista ha lamentat que el president de la Generalitat s’hagi negat fins ara a negociar els pressupostos amb el grup parlamentari més votat en les darreres eleccions. No obstant, ha assegurat que el PSC mantindrà el seu oferiment “fins el final“.

La “reactivació econòmica” és un dels motius principals pels quals, segons Romero, cal que el Govern aprovi uns nous pressupostos, per tal que es pugui fer front a l’actual crisi sanitària, econòmica i social que afronta Catalunya. Ha insistit que a dia d’avui la Generalitat treballa amb uns comptes prorrogats, una situació que cal evitar. Per això cal que el Govern tiri endavant uns comptes adaptats a la situació econòmica i social que hi ha al nostre país, ha argumentat. És per tot això que Romero troba “inèdit” que Aragonès “negui el diàleg” al PSC. Ha lamentat que el president de la Generalitat no vulgui “dialogar, parlar i convèncer” els socialistes catalans després del ‘No’ reiterat de la CUP.

Aquestes declaracions de la portaveu del PSC al Parlament arriben en un diumenge en el qual està previst que el Govern i els comuns es reuneixin per mirar d’arribar a un acord in extremis, a poques hores perquè a la cambra catalana es votin les esmenes a la totalitat dels comptes presentats pel conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró. A hores d’ara els comuns tenen presentada una esmena a la totalitat, però encara estan a temps de retirar-la.

Comentaris

  ciutadà Novembre 21, 2021 | 17:08
  Sociates, aneu i que us bombin.
  Lluna Novembre 22, 2021 | 00:24
  Avui dia, no hi ha res pitjo que un socialista, pitjo que vox, ells no enganyen, son transparents, en canvi els socialistes, porten una mascara per amagar el seu autentic retrat.
  mala peça Novembre 22, 2021 | 10:19
  romero l'aprenent de la rottenmier granados, quina poca pena, que et quedi clar, els catalans demòcrates, no volem saber res de res de la delegación del psoe a Catalunya

Nou comentari