L’examant de l’emèrit explica al jutge les “amenaces aterridores del CNI”

Corinna Larsen detalla l’ocupació d’una companyia de seguretat privada contractada pels serveis secrets espanyols

De novel·la. L’examant del rei emèrit Corinna Larsen ha explicat, amb una naturalitat extraordinària, en anglès i davant un jutge predisposat a parar l’orella, un dels punts més obscens de la monarquia espanyola actual a mans del rei emèrit Joan Carles. Aquest matí en el judici, a voltes oníric,  per calúmnies i denúncia falsa contra l’excomissari José Manuel Villarejo ha assegurat que es va sentir “amenaçada” per l’excap del CNI, Félix Sanz Roldán

Malgrat que algun dels advocats intentaven aturar, el jutge ha permès que relatésque va viure episodis “aterridors” durant el 2012.  Larsen ha testificat per videoconferència des del Regne Unit davant el jutjat penal número 8 de Madrid i ha afirmat que va explicar a Villarejo en una reunió que van mantenir a Londres l’abril de 2015 que havia estat “amenaçada” a través del CNI i  per ordre de Joan Carles I. 

Villarejo va dir en un programa de televisió el juny de 2017 que Sanz Roldán havia amenaçat Corinna i, per aquest motiu, se’l jutja per calúmnies. L’excomissari empresonat ha defensat la versió que va explicar mentre que Sanz Roldán l’ha negat. “És mentida. Jo mai he amenaçat a una dona i a un nen”, ha dit a la vista oral, en què ha comparegut com a testimoni.

Corinna Larsen ha explicat que a partir del 22 d’abril de 2012 la seva casa i el seu despatx de Monaco van patir una ocupació que ella no va autoritzar per part d’una companyia de seguretat privada contractada pel CNI. Segons el relat de la testimoni, va trucar a Joan Carles I per demanar explicacions i el rei emèrit li va dir, en una resposta “poc concreta”, que era una operació per “protegir-la dels paparazzis”.

Més informació en breu

Comentaris

  Carles 16/01/2021 5:08 pm
  Quina puta xusma la Española.
  Ganxò 16/01/2021 8:24 am
  Corinna Larsen ha explicat que a partir del 22 d’abril de 2012 la seva casa i el seu despatx de Monaco van patir una ocupació que ella no va autoritzar Aquella casa deu ser com a can "seixanta cinc" tothom hi deu entrar i sortir com vol. No era més correcta avisar a la policia d'aquell pais ?
  UN MES 16/01/2021 7:17 am
  Això es una broma,comparat amb tot el que deuen fer i no sabem. Però qui amb foc juga....
  fat boy 15/01/2021 8:41 pm
  Cal una cullera molt llarga per sopar amb el Dimoni (proverbi angles).
  RAMON A 15/01/2021 5:03 pm
  La mafia actua aixi nena

Nou comentari