Joan Canadell fa una enquesta a Twitter sobre la coalició ERC-Junts

El diputat pregunta als usuaris què en pensen de l'"acord entre Pere Aragonès i Jordi Sànchez"

El diputat de JxCAT Joan Canadell, número dos de la llista del 14F i guanyador de les primàries del partit per configurar la llista que acompanyaria Laura Borràs, ha sotmès a consideració dels seus seguidors de Twitter l’acord de Govern rubricat entre ERC i Junts, avalat per un 83% dels associats del partit de Carles Puigdemont. Canadell, obertament crític amb l’acord, i descartant-se també en una piulada per entrar a formar part de l’executiu, ha fet una enquesta que pregunta “què en penseu de l’acord de govern entre Pere Aragonès i Jordi Sànchez? Entre les respostes possibles, “més aviat a favor, més aviat en contra, no conec prou detalls”.

Alguns usuaris han retret a Canadell que parli d’un acord entre dues persones i no entre dos partits. De fet, han estat 93 dies de negociacions ente els equips de cada partit, si bé el pacte es va rubricar el cap de setmana entre els dos líders.

En una altra piulada, Canaldell ha deixat clar que el pacte no és satisfactori al seu entendre.

Comentaris

    Traïció és traïció, no hi ha un terme més suau 20/05/2021 9:50 am
    Senyor Canadell, els afiliats de JxCat han votat a favor dels seus sous i dels seus endolls, així de senzill. El mateix que els funcionaris i gendarmes francesos van fer el 1940 treballant pel règim de Vichy mentre es deien a sí mateixos que era per "preservar" França. Vaig votar a Mas i després a Puigdemont (tot i no estar d'acord amb la proclamació/suspensió de la independència en 15 segons), però aquestes últimes eleccions ja no els he votat. A mi m'han perdut, ja no me'n refio d'ells (d'ERC i de la CUP ja no me'n refiava abans). Aquests "líders" no lideren res, han llençat una ocasió històrica a la paperera, s'han cagat als calçotets, xerren i xerren i no fan res, i jo n'estic tip de xerrameca buida. A Espanya se'n foten d'ells, i no n'hi ha per menys.
    Porcs traïdors 20/05/2021 9:37 am
    Ara, a la llista de traidors per la nòmina BOE, adamés de ERC i Cup, ja hi podem afegir JxCat. Quina colla de porcs traïdors esteu fets.

Nou comentari