El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaume Alonso Cuevillas ocuparà una secretaria a la Mesa del Parlament
  • CA

El diputat de JxCAT Jaume Alonso Cuevillas ocuparà el segon lloc de JxCAT a la Mesa del Parlament. Així ho ha confirmat el partit, després de reunir la seva executiva, que també ha designat Laura Borràs com a candidata a presidir la cambra, tal i com ha avançat El Món.

Junts ha informat que Aquesta executiva s’ha celebrat després de quatre setmanes de feina conjunta amb Esquerra Republicana i tancat l’acord de la constitució de la Mesa del Parlament amb majoria independentista i presidència de Junts per Catalunya. “Els dos grups parlamentaris (Esquerra Republicana i Junts per Catalunya) es conjuren a seguir els treballs iniciats que han de permetre tancar les bases estratègiques de la legislatura del 52% independentista, les grans prioritats per elaborar el Pla de Govern i l’estructura de Govern, per tal de culminar amb la investidura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat dins el termini fixat per la celebració del debat d’investiura el proper 26 març”, diu JxCAT en un comunicat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a març 12, 2021 | 08:55
    Doctor Strangelove març 12, 2021 | 08:55
    Quin personatge aquest, fa quatre dies es feia dir Jaime Alonso Cuevillas, i ara que s'ha convertit es diu Jaume. Doncs home, si ho fas, fes-ho bé: Jaume Alons Covetes, coi! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa