El Govern descarta “cap sistema de pagament” que s’apliqui només a Catalunya

El Govern ha adjudicat les obres d'emergència a una UTE d'empreses formada per Comsa i Sorigué per més de 8 milions d'euros

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha comparegut aquest dimarts per reivindicar els primers cent dies de govern de Pere Aragonès, que “ha recuperat la veu després de mesos d’interinatge” i anunciar els acords als que ha arribat l’executiu. Una de les qüestions principals que s’han tractat a la reunió de Govern d’aquest dimarts ha estat la necessitat de fixar el model de futur de les carreteres catalanes després que s’hagin acabat les concessions de diverses autopistes. “El Govern descarta cap sistema de pagament que s’apliqui només a Catalunya, no es pot plantejar el sistema de vinyeta únicament per al nostre país”, ha explicat. Plaja ha afegit que el Govern ha adjudicat les obres d’emergència a una UTE d’empreses formada per Comsa i Sorigué per més de 8 milions d’euros.

“Caldrà veure com es financia, però per ara el Govern assumirà el cost”, ha afirmat després de lamentar la falta de compromís de l’Estat. “Els catalans han pagat massa diners durant massa temps. No és cap regal malgrat que hi ha qui es vol fer la foto“, ha assegurat en referència a les declaracions de la ministra de transport i després de dir que el preu de les autopistes demostra “el greuge” de l’Estat amb Catalunya. Plaja ha lamentat que es plantegi un canvi en el pagament “només quan s’acaben les concessions a Catalunya”. La portaveu ha assegurat que espera trobar un model “pactat amb el govern espanyol” que no sigui “un greuge” pels catalans respecte altres conductors de l’Estat.

Comentaris

  ÈS IMPARABLE. El foc, el vent, l'aigua, les dunes...NO ES PODEN aturar, sabocs! 31/08/2021 12:59 pm
  US HO FARAN EMPASSAR COM TOT!,Aneu fent de bons jans autonòmics, aneu. Que al poble ja se'ns comencen a inflar massa els picarols.
  Jeroni Munyós 31/08/2021 1:23 pm
  Quin cinisme, però si de l'any 1969 ençà, s'han aplicat "sistemes" de pagament d'autopistes a Catalunya i al País Valencià, "diferents" dels d'Espanya. No us deixeu aixecar més la camisa pels espanyols, desperteu-vos, si us plau: Independència.
  Català 31/08/2021 2:46 pm
  Aixó ho decidiran a Madrid, no vosaltres.
  Un de pas 31/08/2021 3:19 pm
  Tenim impost de matriculació, circulació, hidrocarburs, iva i no se quants més per a pagar els manteniment de carreteres... I si no que les pagui patrimonio nacional... Marxem ja d'Ñ Salut i dues Repúbliques, aquí i a Ñ

Nou comentari