Elisenda Paluzie arrasa

Reelegida en el càrrec de presidenta de l'ANC. David Fernàndez serà el vicepresident de l'entitat

L’actual presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha estat reelegida presidenta de l’entitat independentista per una amplíssima majoria. amb el 85,1% dels vots en una sola volta. David Fernàndez farà tàndem amb Paluzie i serà el vicepresident de l’entitat, amb el 68,9% dels vots. Paluzie ha revalidat el càrrec imposant-se a Montse Soler, pròxima al president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, que ha obtingut el 13,5% dels vots. Finalment, Salvador Vergés ha obtingut el 17,6%.

Els 77 membres del nou Secretariat són els encarregats d’escollir presidència i vicepresidència, i també secretaria i tresoreria. Aquests últims càrrecs es votaran un cop es reprengui el recés del ple, a partir de les quatre de la tarda.

Paluzie ja va ser la candidatura més votada a les eleccions al Secretariat Nacional de l’entitat la setmana passada, amb 6.078 vots mentre que l’exdiputat de la CUP Antonio Baños va registrar 5.283 vots dels socis. Per darrera, van quedar Montse Soler, amb 4.687, David Fernàndez amb 4.200, Adrià Alsina amb el suport de 3.677 i Albert Donaire amb 2.551 sufragis.

Nou comentari