El PSC celebra “el canvi d’opinió” de Junqueras

"Benvinguda la renúncia a la unilateralitat d'ERC", diu Eva Granados

El PSC llegeix en l’article d’Oriol Junqueras un “canvi d’opinió” i una “autoesmena“: “Benvinguda la renúncia a la unilateralitat d’ERC”, ha celebrat Eva Granados, viceprimera secretària dels socialistes catalans en roda de premsa. El líder d’ERC ha explicat en un article al diari ‘Ara’ que l’amnistia és la prioritat però que hi ha “gestos que poden alleugerir el conflicte”, en relació als indults, i estén la mà a aquells que s’hagin pogut sentir “exclosos” de la resposta de Catalunya a l’1-O. Granados ha dit que el posicionament de Junqueras és “una bona notícia” perquè és “una esmena al programa electoral amb què es va presentar ERC el 14-F”: “M’agradaria saber si el partit pensa el mateix”. “Fins ara semblava que no volia els indults, si hi ha hagut un canvi d’opinió, així ho valorem“, ha dit la dirigent del PSC.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 07/06/2021 5:09 pm
  Si en el PSC=PSOE estan contents, vol dir que alguna cosa no ha fet bé l'Independentisme. ERC, pren nota !!!!!
  Albert Berrio 07/06/2021 4:53 pm
  Ho entén ara, senyor Jonqueres? Els espanyols ho celebren perquè no tenen cap intenció de fer un referèndum pactat i. per tant, renunciar a la via unilateral és renunciar a la independència. No hi ha ni un independentista que no vulgui un referèndum pactat: el problema és que no hi ha cap espanyol que vulgui oactar res. Ells manen imposen u empresonen. Això és Espanya i aquesta és la seva història.
  Ricard 07/06/2021 4:36 pm
  Granados i Ciudadanus estan celebrant coses cada dia. Jo més m'estimo que les celebracions siguin dels catalans, i no dels colons.
  Mala peça 07/06/2021 4:19 pm
  Rottenmeier granados no cantis la victòria de l'antidemocracia. Els catalans continuem persistin per la llibertat de Catalunya, per la democràcia,
  germamarx 07/06/2021 4:18 pm
  Si vols estar segur de si una teva opinió és correcte, mira què en diu el teu enemic, i si està d´acord ....l. tu mateix.
  Ramon 07/06/2021 4:18 pm
  Això és com si Na Mari Carmen celebrés una opinió de Doña Rogelia.

Nou comentari