El PP creu que ERC té un pacte amb el PSC per alliberar els presos polítics

El candidat del PPC acusa l'independentisme de ser un "monstre gegantí insaciable" que destrueix l'economia

El candidat del PPC al 14-F, Alejandro Fernández, està centrant els primers missatges de la campanya electoral en associar el socialisme a l’independentisme i insisteix en la possibilitat que el pròxim Govern de la Generalitat acabi sent un tripartit entre el PSC, ERC i ECP, després de veure la “serenor” del president d’ERC, Oriol Junqueras, durant el míting que els republicans van celebrar aquest divendres a Badalona. “No se li poden entregar els vots a Illa perquè després li doni a Junqueras”, ha assegurat. Segons Fernández, la missió d’Illa en aquestes eleccions és “mantenir viu políticament” a Pedro Sánchez i demana als constitucionalistes que confiïn els seus vots al PPC: “No hi ha més secret”.El candidat popular també ha centrat bona part del seu discurs en carregar contra l’independentisme, que ha definit com un “monstre gegantí insaciable” dedicat a la destrucció de l’economia. Fernández avisa als independentismes que els mals de Catalunya no són sempre d’un enemic extern i demana que reconeguin els seus errors.

“De veritat que tot es culpa de Madrid i que Catalunya ha renunciat a l’orgull propi i al lideratge i ja només aspira a fer la traveta a Madrid amb l’ajuda dels trilers de Sánchez?”, es pregunta el candidat popular. Fernández assegura que l’única manera de recuperar aquest orgull és “expulsar” el nacionalisme del Govern.

En aquest sentit, el candidat popular ha fer un repàs de la seva visió de la història recent de Catalunya. Afirma que, tot i que la Generalitat té més competències, capacitat de recaptació i treballadors públics que l’any 1990, Catalunya està “pitjor” perquè el Govern no té el focus posat en les persones, sinó en un projecte nacional “fanatitzat”. Fernández afirma que els independentistes “com més tenen, més volen” i “mai paren” perquè tenen “la vocació de copar-ho tot i que siguem ‘individus-ramat’ al servei de la Generalitat i mai individus lliures”. Mentre continuï aquest procés de construcció nacional, diu el líder popular, “no anirà bé”.

Els populars es presenten com a alternativa per liderar un canvi i proposen “copiar” solucions contra la pandèmia que han funcionat en altres territoris, com Alemanya o la Comunitat de Madrid. En aquest sentit, el “pla de reactivació” del PPC passa per suprimir impostos i aconseguir un millor equilibri entre salut i economia que permeti reobrir sectors econòmics.

Comentaris

  Ramon 31/01/2021 9:02 pm
  Perquè el Procés revifi, cal que ERC es fumi una bona patacada. Ho sap tothom i és profecia. I se la fotrà.
  Ramon 30/01/2021 8:00 pm
  Un feixista és més amic del PP que no pas un progressista. Però de feixistes pràcticament no n'hi ha cap que ho digui que ho és. Progressistes, sí. I d'espanyols, també, però no tant.
   Ramon 31/01/2021 9:02 pm
   Quin tarugu. Deu ser d'ERC.
  Ramon 30/01/2021 6:53 pm
  Quant major sigui la patacada que rebi ERC més reviscolarà el Procés. Ho sap tothom i és profecia.
  11
  25
  Respon
  Borinot 30/01/2021 6:38 pm
  I tu alejandro ferñandez ets un hereu del franquisme
  En fi 30/01/2021 6:38 pm
  I tu alejandro ferñandez ets un hereu del franquisme
  Ramon 30/01/2021 6:31 pm
  El Gran Parc Temàtic Progresista dins el que Espanya ens té engabiats és un lloc on autèntiques bestieses es tenen per normals, i coses normals per bestieses. No crec que hi hagi hagut cap societat, mai, enlloc, o s'hagi vist més "normal" defensar els squatters, que no fer-ho. Per això en Rodriquez, perdó, Fernandez té tanta raó segons els meus càlculs.
  Ton 30/01/2021 5:44 pm
  Els peperos dels pebrots tenen el cervell fet merda.
   Ricard 31/01/2021 8:37 pm
   El PP creu... Jo sé que el PP vol aniquilar Catalunya. Només cal remetre's als fets. I el PP no és l'únic.
  RAMON A 30/01/2021 5:39 pm
  I que vols tontaina.Si et sembla allibererem els de la Gurtel

Nou comentari