Un col·lectiu independentista s’ofereix a Torra per controlar el territori

De al desobediència civil a l’obedència a la Generalitat. Així es pot llegir l’oferiment del col·lectiu @SegonaOnada que ha “fet saber” al president Quim Torra que es posa a la seva disposició per “fer efectives les mesures de confinament necessàries davant l’emergència sanitària pel covid-19”.

 

A través d’un comunicat, aquest col·lectiu que va intentar seguir l’estela de Tsunami amb accions més concretes, alerta d’una retirada de l’autogovern. “No acceptem un 155 encobert amb l’excusa de l’estat d’alarma ni molt menys cedir el control de Sanitat i dels Mossos d’Esquadra a l’Estat Espanyol”, avisen.

 

En aquest sentit, anuncien que” es posen a disposició del President i del bé de tots els catalans la nostra xarxa de territori per fer efectiu el tancament del Principat i evitar així la propagació de la malaltia, l’extensió de nous positius i el col•lapse del nostre sistema sanitari”.

 

“És el moment d’actuar com a societat i com a país”, conclouen. “El cost de no actuar supera amb escreix el risc d’haver de seguir instruccions que van tard, que s’estan demostrant poc efectives i que insulten els col·lectius que fins ara han fet front a la pandèmia”, insisteixen. I s’acomiaden amb un inquietant “President, estem al vostre servei i al de Catalunya. Només ens ho heu de fer saber!

Comentaris

    Manel Desembre 05, 2020 | 12:40
    Endevant, tornem sl sunami
      Manel Desembre 05, 2020 | 12:40
      Endevant, tornem sl sunami

Nou comentari