Artadi recorda que només la ciutadania “tutela” les institucions

La vicepresidenta de Junts assegura que els partits independentistes coincideixen en la necessitat de traçar un "camí conjunt"

La vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha recordat aquest dimecres que només la ciutadania pot “tutelar” les institucions del país. En declaracions als Matins de TV3, ha opinat sobre l’article d’Oriol Junqueras publicat aquest dilluns i la resposta de Jordi Sánchez a aquest text publicada aquest dimarts. Ha reconegut que hi ha un debat sobre la unilateralitat entre els principals partits polítics, però ha assegurat que tot l’independentisme té clar que s’ha de traçar un “camí conjunt“.

Artadi ha estat preguntada sobre el fet que Sànchez assegurés que l’1-O servia per negociar amb l’Estat. Ha explicat que aquell referèndum era d’autodeterminació i que ha deixat un mandat, però que alhora era una eina per negociar amb l’Estat, cosa que es va intentar fer fins l’últim moment abans de declarar la independència.

Artadi ha defensat que no s’ha de renunciar a cap camí que sigui democràtic i pacífic, en referència a la via unilateral que, segons Junqueras, ara ha de quedar aparcada per prioritzar la via escocesa. 

Comentaris

  Anselm Llorenç Zarzalejos 09/06/2021 8:39 pm
  El que fot en esta bruixa és que no el tutele en Putxi.
  O povo é quem mais ordena 09/06/2021 11:50 am
  Crec que el millor que podríem fer sería oblidar-nos d'en Junqueras i d'ERC i començar a pensar com ens organitzem per sortir al carrer i demostrar a Junqueras i a España que el que mana a Catalunya és el carrer i el que diguin els col·laboracionistes tenen el mateix valor que el que un bitcoin de xocolata.
  Pepet 09/06/2021 11:22 am
  Elsa Artadi fa d'oposició al govern. El joc brut i les males arts són un clàssic de Waterloo. La majoria dels catalans ja estem vacunats i els hi fem botifarra.
  11
  35
  Respon
   uno que vive en Tabarnia 09/06/2021 3:31 pm
   Pepetttttt, portes les ulleres de batre posades i dons voltes sobre tu mateix, el cap serveix per pensar i veig que tu solsament i posses el barret
  Anònim 09/06/2021 11:03 am
  El problema no són las bases de Esquerra, el problema és Junqueras. És molt fluix i covard. Dels presos es el mes debil
  Ramon 09/06/2021 10:41 am
  Així, així, rèpliques del terratrèmol! Bravíssim, Jordi Sánchez o qui fos que n'hagi tingut l'ocurrència argumental.
  germamarx 09/06/2021 10:33 am
  Elsa Artadi: pel què es diu, ets una noia ben preparada en molts aspectes. De totes maneres, Elsa, n´hi ha un en el que vas una mica coixa: en Història; si en sabessis, segur que no faries tants escarafalls i sabries que ERC sempre ha estat una olla de cols imprevisible (i saber des de quan no et seria sobrer).
  12
  10
  Respon

Nou comentari