El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès dona negatiu i es reincorpora a la feina presencial
  • CA

El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha donat negatiu en coronavirus aquest dimarts i es reincorporarà a la feina presencial a partir de dimecres. La seva primera intervenció serà el ple del Parlament on a més, es durà a terme la sessió de control per part dels altres grups parlamentaris. Fonts de la Presidència han afirmat que tot i que el president no presentava simptomes s’ha confinat a l’espera del resultat i a partir d’ara limitarà els seus contactes i també assistirà a alguns actes de manera telemàtica.

Aragonès ha estat confinat de manera preventiva aquest dimarts al matí després de que un familiar proper del president donés positiu en Covid. Ho ha explicat en una piulada a Twitter i ha anunciat que seguiria telemàticament la reunió de Govern. A més, també ha recordat que s’ha de tenir “prudència” i “minimitzar riscos” en aquestes ocasions. Seguint les indicacions que marca el sistema de salut actual, el president ha evitat les interaccions amb altres persones a l’espera del resultat. A més, ha reconegut que continuarà mantenint certa distància i fent aparicions telemàtiaues en els pròxims dies per seguir sent prudent.

Fonts del Govern han descartat que el president de la Generalitat fos positiu en coronavirus, ja que s’ha fet la prova -tal com dictamina el protocol- i ha donat negatiu. Tot i la rapidesa del resultat, Aragonès no ha pogut assistir de manera presencial a cap dels actes d’aquest dimarts, entre ells la sessió del Parlament en la qual s’han votat les accions legals per defensar l’escó del diputat de la CUP Pau Juvillà. “Encara és temps de molta precaució”, subratllava Aragonès en la seva piulada per anunciar la seva participació telemàtica. A part, el president ha volgut llançar un missatge de precaució i de seguiment de les normes establertes pel Procicat per demostrar l’eficàcia de les accions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa