Aragonès denuncia que Illa ha posat en perill tots els candidats al debat de TV3

“És una irresponsabilitat. No sé si hi ha alguna cosa a amagar”, ha preguntat al candidat socialista

Polèmica per la decisió del candidat del PSC, Salvador Illa, de negar-se a fer-se una prova Covid per participar en el debat de TV3 d’aquest dimarts a la nit. Malgrat que estava acordat que tots els candidats se’l farien, el socialista s’hi va negar, però els altres candidats no van ser informats i van participar en el debat. “Exigeixo que es compleixin els acords, per la salut dels candidats i dels equips de professionals dels mitjans de comunicació”, ha dit el candidat d’ERC, a les portes d’un nou debat aquest dijous a La Sexta. “Que Illa fos l´únic dels candidats que no es fes el test, és una irresponsabilitat. S’havia arribat a un acord per dotar el debat de TV3 de seguretat sanitària. Per què no ho ha fet? Jo no tinc res a amagar, puc fer públic el meu test. No sé si hi ha alguna cosa a amagar. Tots vam anar al debat pensant que Salvador Illa s’havia fet el test, i vam acabar el debat pensant-ho. És una absoluta irresponsabilitat, i a més ens assabentem pels mitjans de comunicació que no se’l va fer”, ha explicat.

Comentaris

  fat boy 10/02/2021 7:38 pm
  S'ha carregat a 80.000 sense despentinar-se, es preocupara ara per 8 mes.
  Pensar Malament 10/02/2021 7:03 pm
  N'Illa ahir feia un posat rialler estrany, potser també havia perdut el sentit de l'olfacte, veges tu que no tingui la covid-19... i no ho vulgui difondre.
  gavanenc 10/02/2021 6:15 pm
  Aqui teniu el que ha estat el ministre de Salud ñol....Per cagar-s'hi
  Ton 10/02/2021 6:03 pm
  Per quins set sous aquest incompetent i desgraciat no va voler fer la prova. Jo el foto al carrer i no surt al debat. Fastigós i repel·lent.
  Sanchof 10/02/2021 5:54 pm
  Ho ha d’explicar aquella noia de la barba que fa el telnotíces vespre a TV3, la seva.
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 10/02/2021 1:54 pm
  JO Diria no va posar EN PERILL A NINGU , . Ja que SEGUR JA ESTA VACUNADO Con hu estan molts Alcaldes tambe del P.S.O.E. y del P.S.C. , Del P.P. y de JXCAT ...NO ES FA LA PCR POR QUE ESTA VACUNADO .. Cosa no seria raro aqui tots fan lo quels dona la gana es veu EN POLITICA VAL TOT HASTA VACUNARTA ABANS DE HORA .
  Ramon 10/02/2021 1:46 pm
  O se sabia positiu, o se sabia vacunat d'estranquis. No té cap altra explicació. El Menistro de la Mort ha de dimitir.

Nou comentari