Aragonès adverteix que el Govern anirà a la taula de diàleg amb la “màxima ambició”

L'alternativa, diu, és continuar amb un conflicte que pot agreujar-se

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que el Govern anirà amb la “màxima ambició política” a la taula de diàleg amb el Govern, que se celebrarà la setmana del 13 de setembre. Ho ha dit aquest dilluns en declaracions als periodistes després de visitar l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí juntament amb el conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon.

Aragonès ha advocat per reflectir en la reunió els que al seu judici són els dos grans consensos de l’independentisme: el referèndum d’autodeterminació de Catalunya i l’amnistia “que acabi amb la repressió”. Ha advertit que l’alternativa és continuar amb un conflicte que pot agreujar-se i que, al seu parer, ningú desitja: “Nosaltres desitgem una solució democràtica que passa per un referèndum i l’amnistia”.

Sobre la posició del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, de no renunciar a la via unilateral, Aragonès ha assegurat que “és lògic que hi hagi moltes propostes” però ha dit que vol centrar-se en els consensos que hi ha dins de l’independentisme.

Comentaris

  Fora el gos aragonez del sanchez.155 23/08/2021 2:53 pm
  Pollito Aragones, a Sant Boi recullen taratw mentals. Para ja d3 dir animalades gosset del Sanchez.155
  Tripartit no, gràcies 23/08/2021 3:00 pm
  Intenta animar el públic perquè veu que l'obra de teatre que representaran Farxànxess i ell no atrau ni la claca del tripartit
  ciutadà 23/08/2021 3:26 pm
  L'única ambició serà la d'allargar les coses i anar gaudint de sou i poltrona.
  Foteu pena 23/08/2021 5:51 pm
  Pots autoenganyar-te, per que et convé. Però intentar d'enganyar als votants, ja fot pena i fàstic de veritat.
  Peret, ets massa vulgar 23/08/2021 7:11 pm
  Ai pobret, unes patates i un jabugo iberico marca junqueras.ferrovial a la mesita dels cagaos Erccagats
  Maria 23/08/2021 7:44 pm
  Quina ambició té aquest babau, a part de gestionar les engrunes que cauen dels banquets de Madrid i que paguem nosaltres?. Aquest paio és com una tòtila que no serveix per a res més que pasejar la cara de babau.

Nou comentari