Després del Lluís, l’Adrià

"La reconstrucció estratègica necessita acords per dalt, no pas convèncer les bases socials de l'independentisme, que continuen determinades i mobilitzables"

Tres anys d’exili en una democràcia europea han evitat que Adrià Carrasco fos detingut, emmanillat, vexat, humiliat, traslladat a Madrid enmig d’amenaces i insults, empresonat… Tot a causa d’un dels molts muntatges policials amb què el règim espanyol ha intentat atemorir les bases socials de l’independentisme. Unes detencions arbitràries que s’han utilitzat políticament per desmobilitzar una societat altament polititzada i difícil de realinear.

La valentia d’Adrià Carrasco, retornat amb el cap ben alt i les idees molt clares –i la dignitat de Tamara Carrasco– són el paral·lel popular de la victòria judicial, explícita i definitiva, de Lluís Puig i la resta de dirigents polítics exiliats. Un recordatori de què la majoria social de l’independentisme continua intacta, malgrat la confusió que provoquen les discrepàncies entre els diversos partits i organitzacions que la representen.

La reconstrucció estratègica necessita acords per dalt, no pas convèncer les bases socials de l’independentisme, que continuen determinades i mobilitzables. L’Adrià Carrasco n’és un exemple evident. Així que bentornat a la remuntada, Adrià.

Comentaris

  Carles 12/01/2021 7:58 pm
  Se suposa que hi haurà justicia contra la "justicia""
  Solà 12/01/2021 7:56 pm
  I que els hi passarà als instructors de la causa?- Res?- Que bé! -Així el dia que vulguin poden trucar de matinada?Oi tant que si, i a més els hi donaran una medalla i augment de sou!
  Doctor Strangelove 12/01/2021 4:13 pm
  Qui coi és aquest comunistot anomenat Carrasco? I qui coi és la paia aquesta anomenada Carrasco que es feia fotos amb els de ciutadans? N'estic tip de fer anar la mediocritat com a excel·lència! Som un país penós per culpa d'exemplars com aquests! Doc.
   D’on no n’hi ha... 12/01/2021 8:12 pm
   Som un país menor ple de gent menor! Per culpa de polítics fatxes i afins. Per culpa de gent que es creu millor que tothom (et sona, Doc?) i per culpa d’aixallats que no veuen mes enllà... Em de fer net!
  Ganxò 12/01/2021 1:50 pm
  Demano disculpes pel error: és verí, efectivament no vari. I si ... realment el porten algunes serps. Ja es veu de quin color ses, quan es baixa a lo personal per dir quelcom desagradable. "allò d'alguns comentaristes": foten veritable pena
  Després de Torquemada, Cot 12/01/2021 11:06 am
  No t'avergonyeix publicar les vomitades de Ramon el fatxa i censurar els que deixen les vergonyes dels corruptgents a l'aire? Pagan bé? On han quedat els principis ètics d'un Periodista?
  44
  51
  Respon
  Ganxò 12/01/2021 8:31 am
  Hi han alguns comentaristes foten verdadera pena i no tenen pas vergonya d'expressar el vari que porten dins . Que no estiguin d'acord amb els independentistes no vol pas dir que l'any 36 tinguessin raó els que es varen aixecar amb armes. No han après res de re. Foten tot el mal que poden i no els serveix de res ja que la independència és intrínsec al nostre poble. Com que no tenen ni Déu ni pàtria es dediquen a això a escampar l'odi que gracies al nostre sentit independent, paradoxalment, poden fer.
   Si noi, 12/01/2021 11:07 am
   Vari no se que és, coneixo l'element químic Bari i el Veri de les serps com tu.
   11
   13
   Respon
  Luisnomeacuerdo 11/01/2021 11:45 pm
  A los fascistas independentistas hay que combatirlos con todas las herramientas que tiene el estado. Ya veras como antes de convertirse en Salvador se lo piensa 8 veces.
  1
  103
  Respon
   Ricard 12/01/2021 1:51 pm
   El "estado" dius. Prou hipocresia, castellans. Sou annexionistes castellans, i prou. I si no us obeeixen destruiu. Sempre.
   TPM 12/01/2021 8:28 am
   ¡El estado es dictadura!
  fat boy 11/01/2021 10:03 pm
  Es el moment de querellar-se contra els botxins que els van detenir.
  Ramon 11/01/2021 8:57 pm
  Jo particularment no deixaré que ERC torni a entabanar-me. Ara voldran fer un gir de guió en el relat perquè ja es veien a venir la patacada. Però no mereixen cap credibilitat. Que no vas llegir l'article del Voltas a aquest digital?
  223
  144
  Respon

Nou comentari