El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Festa de la Cirera, del 29 al 31 de maig
  • CA

A només vint minuts de Barcelona hi ha un petit municipi voltat per camps de cirerers; en flor al març i carregats de fruita al maig i juny. La Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló va arrencar l’any 1986 gràcies a l’esforç d’un grup de pagesos i pageses que amb la intenció de reivindicar la importància de la seva feina van decidir fer una mostra dels seus productes, amb la cirera com a protagonista.

L’esdeveniment es va repetir a l’any següent amb una mostra diferent, i així ja se n’han celebrat un total de 30, amb el d’aquest 2015. Amb el pas dels anys la Festa s’ha anat diversificant i, mantenint la Mostra de la Cirera com a punt central, s’han anat afegint altres actes festius i tradicionals, com el concurs d’escopir pinyols, el ball de la cirera, el mercat pagès, exposicions i molts més.

L’últim cap de setmana de maig, hi haurà diversió per a tota la família. I s’hi podrà degustar i comprar cireres, i com es diu al poble, no hi ha cirera millor que la de Santa Coloma de Cervelló.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa