El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Girona esclata en un mar de flors Del 9 al 17 de maig
  • CA

Ja no falta gaire per que ??Girona? esclati en un mar de flors. Del 9 al 17 de maig se celebrarà la 60a edició de Girona Temps de Flors. És una exposició de flors, monuments, patis i jardins al cor de la Girona vella. Coincideix als darrers dos dies amb el XV cicle Escoles de Música que posarà música a l’espectacle floral. Té lloc el 16 i 17 maig.

Enguany, el cartell és una imatge d’uns gots amb flors al pont de Pedra. L’autora de l’obra és l’alumna de segon de batxillerat de l’Institut Santiago Sobrequés Daniela Monsó. L’ajuntament ha informat que hi haurà un 35% de descompte a RENFE durant el ‘Temps de Flors’. L’exposició es podrà visitar entre les 9 h del matí i les 22 h del vespre.

Dimarts vinent, 21 d’abril, es durà a terme la presentació del festival. L’acte serà presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el de Girona, Carles Puigdemont. L’esdeveniment comptarà amb la presència del xef Joan Roca d’El Celler de Can Roca, i dels quatre membre dels Amics de les Arts. Roca presta la imatge per promocionar el turisme a Girona, com ho fa també enguany l’entrenador de futbol, Josep Guardiola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa