El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica, disfressada de superheroïna en una festa d’influencers
  • CA

Victoria Federica vol convertir-se en una influencer d’èxit. La filla petita de Jaime de Marichalar i Elena de Borbó va fer públic el seu Instagram per captar seguidors, una tècnica adient per entrar a aquest món per la porta gran. La germana del Froilán no es perd cap esdeveniment social. L’últim al que ha acudit ha estat una festa de disfresses en la que ho ha donat tot per cridar l’atenció. Com? Optant per un conjunt estilístic molt cridaner, una disfressa de superheroïna que tenia cabuda en la temàtica circense que va organitzar una empresa de màrqueting. Victoria es transformava en una Wonder Woman de vermell, amb brillants, capa de vellut, armilla amb la bandera americana… No faltava detall en un look que també comptava amb maquillatge i un pentinat molt treballat.

Victoria Federica, disfrassada - Instagram
Victoria Federica, disfressada de superheroïna en una festa d’influencers / Instagram

A la festa també van acudir altres influencers com Laura Escanes i María Pombo, amb qui la neboda de Felip VI va coincidir i va mostrar-se molt somrient. La noia ha mostrat la seva cara més informal, tot deixant enrere la faceta més maleducada que ha retractat la premsa rosa aquests últims anys. Victoria Federica va acudir a la festa en companyia del seu xicot, Jorge Bárcenas, un dels DJ encarregats d’amenitzar la trobada.

Com dèiem, la catalana Laura Escanes també era convidada a aquest xou. En el seu cas, es decidia per un vestit inspirat en un dels looks més icònics de Rihanna del 2014. Transparències, brillants, guants, barret… tot en un estil xarleston que la va fer enlluernar. I María Pombo? La influencer va optar per rememorar el vestit d’una de les protagonistes de la sèrie Gossip Girl: de taronja i bronze, amb lluentons i pedreria.

Laura Escanes i María Pombo s’uneixen a la festa / Instagram

La festa va reunir algunes de les cares més populars del món influencer, al que Victoria Federica està desesperada per entrar. Vol aprofitar-se de la seva fama per fer-se un nom com a generadora de contingut, un espai en el que compartirà la seva rutina i els seus consells d’estil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa