El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Abril: “Tenia una depressió profunda i ganes de morir-me”
  • CA

Victoria Abril serà una de les concursants de la nova edició de Masterchef Celebrity. L’actriu ha estat notícia aquests últims mesos per les controvertides declaracions sobre el coronavirus que va fer en els Premis Feroz. Negacionista, antivacunes i crítica amb la gestió del govern, poc després va demanar perdó públicament per haver-se referit a la pandèmia com un “coronacirco“. TVE va perdonar aquesta controvèrsia i va anunciar el seu fitxatge per a la nova temporada del concurs de cuina, la que s’estrenarà aviat.

Aquest cap de setmana, Abril ha reaparegut en el FesTVal de Vitòria i ha reconegut que ha travessat un any molt complicat: “Fer Masterchef és el més difícil que he fet en tota la meva vida, en els meus 50 anys de carrera. Abans del concurs em sentia deprimida, tenia una depressió profunda i ganes de morir-me. Em vaig confinar a la casa de Màlaga després de molts mesos sense treballar per culpa de la situació del meu sector a França. Quan no treballo i no em refugio en una ficció em torno boja… Especialment quan la realitat no m’agrada”.

“A mi Masterchef m’ha salvat la vida i ha estat la meva teràpia. M’ha retornat la meva salut mental i vull donar les gràcies a TVE per no haver-me fet fora del programa. Va haver-hi un moment en el que semblava que ho farien… però van aguantar i em van deixar participar en aquesta edició”, revela en unes declaracions a TVE en la presentació de la nova temporada.

Un fitxatge controvertit que ha deixat en mal lloc a la cadena pública de televisió, que es defensava tot destacant que Abril havia demanat perdó. Que ara ella s’excusi dient que estava travessant una mala època també els ajuda, però caldrà veure si tot això convenç als teleespectadors que fitxar-la ha estat una bona idea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa