El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El viatge que Isabel Pantoja prepara a l’estranger
  • CA

En plena polèmica amb el seu fill, Kiko Rivera, Isabel Pantoja estaria planejant un viatge a l’estranger, ara que la seva mare ja és morta i no ha d’estar a Cantora cuidant-la. Segons ‘El Programa de Ana Rosa’, dins dels plans immediats de la cantant podria haver-hi un viatge a Amèrica després de la notícia del seu trasllat a Madrid, on té la intenció d’arreglar els seus problemes legals.

Després de passar diversos mesos tancada a Cantora, la cantant va sortir al carrer per a resar el Rosari per la seva mare. Ara sembla “preparada i més animada” per a continuar amb la seva vida, segons amistats properes a la sevillana. I el periodista Pepe del Real ha explicat quins serien els plans més imminents d’Isabel Pantoja: “Ha demanat un certificat d’antecedents i podria viatjar a Mèxic o els Estats Units”.

Isabel Pantoja | Europa Press
Isabel Pantoja | Europa Press

A més comenta que aquest certificat “caduca als tres mesos” i seria llavors quan podria viatjar. Per la seva banda, la periodista Marisa Martín Blázquez no descarta cap dels dos destins: “A Miami tenia prevista una reunió fa temps”.

I, finalment, Cristina Tárrega ha aportat una informació que podria revelar els plans de la cantant: “Ella a Veneçuela és una deessa i hi hauria un empresari que estaria desitjant que actués allà”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 27, 2021 | 21:14
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 27, 2021 | 21:14
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa