El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, preocupada per Irene Rosales, dona de Kiko Rivera
  • CA

La darrera entrevista de Kiko Rivera, on carregava contra la seva germana, Isa Pantoja, i assegurava que aquesta havia intentat tallar-se les venes quan era jove; ha tingut conseqüències per a tothom. No només pel DJ, i per la seva germana, sinó també per la seva dona, Irene Rosales, qui ha hagut de defensar el seu marit de les nombroses crítiques que ha rebut.

Una de les que parla del paper que ha de jugar Irene Rosales és Terelu Campos, que ha escrit un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Estic preocupada pel paper d’Irene Rosales, a la qual tinc molta estima. Ningú li demana que carregui contra el seu marit”, comença escrivint la filla de María Teresa Campos.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos | Telecinco

Seguidament, recorda que “ella sempre ha estat una dona valenta i espero que ho continuï sent. No tenim dubte que és una gran dona i una boníssima mare”. “M’agradaria que digués que, encara que no entra en aquestes qüestions, no està d’acord amb el que ha fet el seu marit. Irene, aquestes paraules ens reconfortarien a tots els que t’estimem”, conclou Terelu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa