El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos: “No ha estat fàcil que la meva mare acceptés vacunar-se”
  • CA

Terelu Campos acaba d’estrenar-se com a col·laboradora de la revista ‘Lecturas’. I ja ha escrit el seu primer post al blog, on relata com han aconseguit que la seva mare, María Teresa Campos, hagi acceptat vacunar-se contra la Covid-19. “Aquesta setmana estic feliç, per fi han vacunat a la meva mare. No ha estat una tasca fàcil que acceptés fer-ho, i ho entenc, perquè li entren les pors”, ha començat escrivint.

En el text, Terelu relata que “no es va assabentar de la punxada. Agraeixo a la doctora Rocío que l’hagi convençut i acompanyat per a tranquil·litzar-la. Compto els dies perquè li posin la segona dosi i estigui immunitzada”. I seguidament, la també tertuliana de programes del cor, canvia el tema: “Com està el tema polític! Dijous passat vaig presenciar un dels moments més bonics que pot viure un polític. Vaig coincidir amb l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, al restaurant Gaztelubide”.

La filla de María Teresa Campos assenyala que el polític del PP i ella no es coneixien: “Ens creuem, el vaig saludar i li vaig presentar a la meva filla Alejandra. Va ser molt afectuós. Parlem de la situació política actual i em vaig atrevir a dir-li que no l’havia votat. Em va dir molt simpàtic: ‘Vaja, no em diguis això’. Va ser una escena surrealista. Tothom volia saludar-lo, ell es passejava per les taules com un nuvi en el seu casament”.

I recorda Terelu: “De sobte el restaurant el va aplaudir, una cosa mai vista quan he coincidit amb altres polítics. Va marxar molt emocionat posant-se la mà al cor. No tinc una imatge d’això, em va fer vergonya demanar-li una foto. Jo ja tinc decidit el meu vot, però no el dic perquè m’agrada tenir la meva parcel·la d’intimitat. Sempre he arrossegat que per als d’esquerres sóc de dretes, i viceversa”, conclou la filla de la Campos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa