El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La germanastra de Carmen i Terelu Campos, sense pietat: “Són dues larves, paràsits de la mare”
  • CA

La separació de María Teresa Campos i Bigote Arrocet ha acabat enfrontant les seves respectives filles. A la d’Edmundo no li fa gens de gràcia que les filles de María Teresa estiguin criticant el pare a televisió, el que li dona ales per carregar contra elles sense pietat. Ho va fer la setmana passada en una entrevista incendiària i ho ha tornat a fer aquest dijous a Sálvame.

Gabriela Arrocet ha defensat el pare amb un clar atac cap a les Campos: “Terelu i Carmen són uns paràsits de la seva mare. Sempre parlant d’ella i a la seva empara. Són com dues larves“.

“Em sorprèn molt la capacitat que tenen per ficar-se i retòrcer una relació que no és seva i que va acabar fa dos anys. Terelu és qui mou els fils i Carmen després dona la cara. Elles només envien dards verinosos per poder seguir parlant, no respecten la tristor de la mare”, etziba cruament.

La filla de l’humorista xilè, no contenta amb això, prossegueix amb la crítica: “Menteixen quan diuen que el meu pare ha demanat diners a María Teresa. Mai no ho ha fet i tampoc no és cert que mai no pagués les despeses de casa”. Sempre s’ha dit que Edmundo va trencar la relació amb la periodista amb un missatge de Whatsapp. La filla d’Edmundo ho nega: “El missatge va ser un mer tràmit, però la relació ja estava trencada. Ells havien tingut converses sobre allò”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa