El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La fillastra de María Teresa Campos la deixa verda: “Senyora, deixi el meu pare tranquil”
  • CA

Dos anys després, encara se segueix parlant de la ruptura de María Teresa Campos i Bigote Arrocet. La presentadora va mostrar-se completament destrossada quan el seu xicot la va deixar per un missatge de Whatsapp. Des de llavors, els retrets han estat constants i, fins i tot, les seves filles respectives s’han pronunciat al respecte.

L’última a parlar ha estat Gabriela Arrocet, la filla gran de l’humorista. Actualment viuen junts a Xile, des d’on ha volgut enviar un missatge enverinat a la seva exmadrastra. Com? A través d’una entrevista molt contundent a Semana: “Em molesta que parlin malament del meu pare. A vegades penso que Terelu i Carmen necessiten recórrer a Edmundo per seguir en primera línia d’actualitat. No permetré que María Teresa digui res dolent sobre ell. Van tenir una història d’amor i jo vaig veure feliç al meu pare quan era amb ella… però aquesta relació ha acabat. Senyora, tanqui el capítol de la seva vida amb el meu pare i deixi’l tranquil perquè es mereix ser feliç. Em fa la sensació que encara està enamorada d’ell”.

Gabriela es mostra molt enfadada, també, per les declaracions de Carmen i Terelu Campos: “Em molesta que parlin perquè cada vegada que parlo del tema amb el meu pare, ell només parla d’elles amb molta estima i respecte. En canvi, les Campos aprofiten que el meu pare no està a Espanya per parlar malament d’ell des de la tranquil·litat que ell no contestarà. El meu pare no es mereix això i potser hauria de ser ell qui digui que Teresa Campos és el pitjor que li va passar a la vida. La diferència està en què el meu pare és un cavaller i mai no ho diria”.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, junts en un photocall quan encara eren parella / Europa Press

“El meu pare i Teresa van tallar com passa en tantes altres parelles, però sembla que aquest conte serà etern! Ens fa mal que diguin coses desagradables sobre ell. Aviso que sortiré a defensar-lo sempre que elles el critiquin. Ningú no ha de ficar el nas en la relació d’una parella i potser Carmen i Terelu la van ficar massa en la relació del meu pare i la seva mare. Deixeu el meu pare en pau”, etziba en un crit desesperat que sembla que no serà l’últim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa