La fillastra de María Teresa Campos la deixa verda: “Senyora, deixi el meu pare tranquil”

La filla d'Edmundo Arrocet ha criticat la periodista en una entrevista plena de retrets

Dos anys després, encara se segueix parlant de la ruptura de María Teresa Campos i Bigote Arrocet. La presentadora va mostrar-se completament destrossada quan el seu xicot la va deixar per un missatge de Whatsapp. Des de llavors, els retrets han estat constants i, fins i tot, les seves filles respectives s’han pronunciat al respecte.

L’última a parlar ha estat Gabriela Arrocet, la filla gran de l’humorista. Actualment viuen junts a Xile, des d’on ha volgut enviar un missatge enverinat a la seva exmadrastra. Com? A través d’una entrevista molt contundent a Semana: “Em molesta que parlin malament del meu pare. A vegades penso que Terelu i Carmen necessiten recórrer a Edmundo per seguir en primera línia d’actualitat. No permetré que María Teresa digui res dolent sobre ell. Van tenir una història d’amor i jo vaig veure feliç al meu pare quan era amb ella… però aquesta relació ha acabat. Senyora, tanqui el capítol de la seva vida amb el meu pare i deixi’l tranquil perquè es mereix ser feliç. Em fa la sensació que encara està enamorada d’ell”.

Gabriela es mostra molt enfadada, també, per les declaracions de Carmen i Terelu Campos: “Em molesta que parlin perquè cada vegada que parlo del tema amb el meu pare, ell només parla d’elles amb molta estima i respecte. En canvi, les Campos aprofiten que el meu pare no està a Espanya per parlar malament d’ell des de la tranquil·litat que ell no contestarà. El meu pare no es mereix això i potser hauria de ser ell qui digui que Teresa Campos és el pitjor que li va passar a la vida. La diferència està en què el meu pare és un cavaller i mai no ho diria”.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, junts en un photocall quan encara eren parella / Europa Press

“El meu pare i Teresa van tallar com passa en tantes altres parelles, però sembla que aquest conte serà etern! Ens fa mal que diguin coses desagradables sobre ell. Aviso que sortiré a defensar-lo sempre que elles el critiquin. Ningú no ha de ficar el nas en la relació d’una parella i potser Carmen i Terelu la van ficar massa en la relació del meu pare i la seva mare. Deixeu el meu pare en pau”, etziba en un crit desesperat que sembla que no serà l’últim.

Nou comentari