El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos esclata contra Carmen Borrego: “Estimo a la meva filla, encara que us foti”
  • CA

La guerra entre les germanes Campos sembla que no té solució. Ara ha estat Terelu Campos qui ha fet unes dures declaracions contra la seva germana, Carmen Borrego, des del programa ‘Viva la vida’, on treballa com a tertuliana. Carmen Borrego es va sotmetre al polígraf a ‘Sábado Deluxe’ i, malgrat les seves bones intencions, va revelar detalls poc agradables sobre la seva relació amb Terelu Campos i amb la seva neboda, Alejandra Rubio.

La presentadora Emma García ha reconegut que es va imaginar que Terelu s’enfadaria quan Carmen atacava a la seva filla, i ella ha respost: “Jo no parlo de la seva família, és ella la que posa una pregunta de la seva família. És fals que la seva família estigués relegada a la meva festa d’aniversari. Estic segura, poso les mans en el foc, que aquesta persona (la seva filla) no ha posat una pega. Així ho vaig viure i així ho sento”.

Terelu Campos | Telecinco

“A mi em fa mal la meva filla, si sona molt Pantoja m’ho passo pel folre. Quan èrem joves tots ens hem equivocat, teniu una memòria molt fràgil. Si un no s’equivoca a la joventut, quan ho farà? Quan algú estima a algú, l’estima i l’aconsella en la privacitat. És el que faig jo, estimo a la meva filla, és el més important de la meva vida, us foti o no. Si us fot, m’importa una merda. La protegiré, és el meu deure com a mare”, ha afirmat Terelu, visiblement enfadada.

A més, Terelu s’ha mostrat al límit amb aquesta situació i ha ironitzat davant d’aquells que diuen que l’estimen: “Els que diuen que m’estimen… toquen a un fill?”. Alhora ha insistit que vol resoldre aquest assumpte, “per al costat que sigui, em dóna el mateix. Estic farta, molt farta. Si no parlo perquè callo, si parlo perquè contesto… Jo no he fomentat això ni m’he lucrat amb això. Vull viure tranquil·la. Entenc i respecto que a qualsevol li facin mal els seus fills. I jo sóc mare d’una filla estupenda”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa