El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro, en tractament: “La nit de Nadal va ser horrible”
  • CA

Tamara Gorro va preocupar els seguidors fa un parell de mesos, quan va revelar que havia travessat una època molt difícil i que estava acudint a teràpia per intentar superar aquest mal moment. Medicada i més alleugerida, la influencer ha anat compartint amb els seguidors com va avançant. Les dates nadalenques eren l’excusa ideal per arreglar-se i gaudir de la família. La nit de Nadal, però, no ho va passar gens bé: “Des que us vaig comunicar que patia aquesta malaltia mental, em fa la sensació que només comparteixo les coses dolentes. El dia 24 va ser dolentíssim per a mi. Va ser la meva filla qui em va empènyer a vestir-me, maquillar-me i ballar. Això sí, els dies 25, 26, 27 i 28 no em reconeix. Aquests últims quatre dies han estat extraordinaris”.

El psiquiatre va receptar-li una medicació que l’està ajudant molt a sentir-se més animada i amb més força, el que reconeix després d’unes setmanes: “Aquest arsenal de medicació i la teràpia diària amb la psicòloga estan començant a donar els seus fruits”. El camí no és fàcil, sobretot pels efectes secundaris amb els que ha de conviure des que va començar amb les pastilles: “He perdut la gana i cada matí tinc taquicàrdies i molts nervis, així que m’he de prendre una altra medicació extra per tranquil·litzar-me”.

Tamara Gorro explica com ha viscut el Nadal / Instagram

“Pot ser que demà no vulgui aixecar-me del llit i que no publiqui res a Instagram, però vull compartir també les coses bones que em van sorgint en aquest camí llarg i difícil”, assegura la presentadora. Com és habitual en ella, ha aprofitat per agrair tot el suport que li envien els seus seguidors, que es mostren preocupats per ella i pel seu estat de salut mental. A poc a poc aconsegueix trobar-se millor, el que confia que comenci a ser la tònica generalitzada de la seva recuperació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa