El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro revela quin problema de salut l’ha forçat a desaparèixer
  • CA

Tamara Gorro ha estat desapareguda de les xarxes socials durant un temps, unes setmanes complicades en les que ha preocupat molt als seus seguidors. La influencer va deixar clar que acabaria sincerant-se quan estigués més animada, el que ha fet en una publicació que ha generat molta repercussió: “Aquest és un dels vídeos més complicats que he hagut de gravar mai. Us vaig dir que no estava bé per certs temes… I no, no ha estat per l’assetjament, pels insults o pels comentaris desagradables que he rebut. Ni tan sols jo mateixa sé què ha passat exactament en el meu cap, però començo a veure el sentit a tot plegat. Jo veia que ho tinc tot per ser feliç, família, amics, diners… No entenia per què no estava bé i he hagut d’anar al psiquiatre. Tenia la motxilla plena de pedres que hi anava ficant i he caigut… En aquesta ocasió he necessitat ajuda per aixecar-me perquè vaig aïllar-me completament, sense voler veure a part de la meva família ni als amics. La psiquiatra em va recomanar que descansés d’Instagram uns dies i m’ha donat medicació, la que comença a sentar-me bé ara”.

A més a més, també estaria nerviosa pels problemes de salut de la seva “princesa”, la filla malalta dels seus millors amics: “Aquest dijous s’ha de sotmetre a una operació molt important… Estic segura que sortirà bé i que jo també em recuperaré d’aquest moment. He estat al llit plorant sense consol, però he deixat aquesta etapa enrere. Jo sempre m’he caracteritzat per la meva positivitat i em diuen que estic fent bé. No vull tornar a amagar-me en mi mateixa i és per això que he tornat a vestir-me i arreglar-me als matins per forçar-me a sortir del llit”.

Tamara Gorro se sincera en un vídeo a Instagram

Reconeix que des d’un temps sent molta por per perdre les seves empreses i tot allò que ha construït. Gràcies a la teràpia, el suport dels seus i l’estima dels seguidors confia en poder deixar enrere aviat aquesta situació tan complicada. Han estat moltes les famoses que han escrit missatges d’ànims en el post, tot deixant clar que aquesta és una etapa per la qual passen totes en algun moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa