El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó reapareix a ‘El Hormiguero’ i revela el motiu de la seva baixa
  • CA

Tamara Falcó ha tornat a El Hormiguero després de quinze dies de baixa. En aquest temps s’ha parlat molt sobre el seu estat i els motius que l’haurien impedit acudir a treballar. En la seva reaparició, la filla d’Isabel Preysler ha explicat que es trobava en un curs d’alta cuina i que li era impossible compaginar-ho amb la feina en el programa d’Antena 3.

S’ha dit que l’havien acomiadat, el que ha negat taxativament: “Vaig trucar-vos preocupada quan vaig llegir que m’havies acomiadat. No sempre és veritat el que es diu…”, etzibava. Uns dies que han estat difícils per a ella, ja que també ha hagut de fer front a molts rumors sobre la seva relació amb Iñigo Onieva: “Ha estat molt complicat i molt intens… Em vaig sentir una mica aclaparada amb tot això i també em va anar bé allunyar-me de la televisió uns dies. No ha estat fàcil”.

Tamara Falcó a El Hormiguero / Antena 3

En la seva absència s’ha viscut un moment molt impactant a Mask Singer, quan revelaven que una de les famoses que s’amagava darrere de la màscara era la seva mare: “Vaig veure l’actuació amb ella i em vaig quedar molt sorpresa perquè no tenia ni idea que era ella. Mai no identifiques la teva mare amb el personatge d’una gata desvergonyida! Va fer-ho genial i ella s’ho ha passat molt bé. Li encanta la música i recordo que Julio Iglesias li deia que cantava molt bé. De fet, fins i tot va proposar-li que cantés en el seu cor”.

Una Tamara que torna a la feina amb ganes i sense voler pronunciar-se sobre els rumors d’infidelitat del seu xicot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa