Gran sorpresa d’Isabel Preysler: a televisió disfressada de gata i cantant ABBA en directe

La 'socialité' era una de les màscares d'aquesta nova edició de 'Mask Singer' d'Antena 3

La segona edició de Mask Singer ha millorat el nivell dels personatges participants. Famosos internacionals i de primer nivell que estan deixant els teleespectadors amb la boca oberta. Qui havia de dir que la Toya Jackson participaria en un concurs així? Doncs bé, la segona desemmascarada ha estat encara més inesperada. Aquest dilluns hem conegut la identitat de la màscara de gateta, que interpretava el Waterloo d’Abba.

El personatge de gateta, a Mask Singer / Antena 3

La màscara entrava a plató d’una manera summament elegant i les pistes feien pensar que es devia tractar d’una famosa molt presumida i amb accent estranger. Javier Calvo va apostar per Gwyneth Paltrow, però els altres tres membres del jurat van decantar-se per Isabel Preysler. Ho van tenir clar des del principi, però no s’acabaven de creu que una celebritat com ella participés en el programa.

Finalment es descobria que a sota de gateta es troba, efectivament, Isabel Preysler. La sorpresa era majúscula, ja que mai no havia cantat en públic abans ni havia fet res similar a televisió.

Només li havia explicat a la seva parella, Mario Vargas Llosa. Un secret molt ben guardat i una experiència que repetiria: “No cantava en públic des de l’escola, però m’he divertit moltíssim. Ha estat més fàcil del que pensava i tota la mecànica m’ha suposat un gran repte. Mai no havia pensat en fer una cosa així”.

Twitter ràpidament s’omplia de missatges d’aplaudiments cap a l’equip de producció del programa, ja que no ha hagut de ser fàcil convèncer-la per fer una cosa així. De ben segur que tenir la seva filla treballant a El Hormiguero, programa de la mateixa cadena, ha acabat de motivar-la. Sigui com sigui, tot sembla indicar que l’audiència millorarà en veure el nivell dels personatges d’enguany.

Comentaris

    ton c. 01/06/2021 11:08 am
    aixó és el que pasa per casar-se amb un tipus com el Mario Vargas Llosa.

Nou comentari