El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco aprofita ‘Supervivientes’ per reunir una exparella de famosos després de la seva sonada ruptura
  • CA

A poc a poc van revelant-se més noms de la llista de concursants de la nova edició de Supervivientes. De moment cap dels noms és un gran fitxatge, però amb l’últim que han anunciat deixen clar que volen que hi hagi ambient durant el concurs. El primer que han fet és que la tertuliana Marta López hagi de conviure amb Alexia Rivas, la reportera amb qui el seu xicot va enganyar-la. A més a més, ara confirmen que hi haurà una altra parella problemàtica a l’ill, l’exparella de La isla de las tentaciones Tom Brusse i Melyssa Pinto.

Tom i Melyssa van concursar a l’anterior edició del reality, en el qual ell la va enganyar amb una de les companyes. Van trencar en directe i van acabar de molt males maneres. Des de llavors sembla que a poc a poc han arreglat les coses, així que alguns esperen que hi hagi reconciliació… mentre que d’altres creuen que deixaran de parlar-se definitivament.

Sandra Barneda va ser l’encarregada de donar la notícia, la que va aprofitar per preguntar-li al Tom què en pensava: “Coincidiràs, passaràs gana, patiràs i viuràs l’experiència amb algú que coneixes molt bé… Torneu a estar junts en una illa“. Ell es mostrava encantat i, fins i tot, feia broma en reconèixer que no tindria problema en abraçar-la durant les nits quan tingui fred.

Després era Melyssa qui responia: “Crec que això pot ser positiu perquè ens coneixem. En Tom pot ser un suport. Ara bé, si no ho és… Almenys espero que no embogim”.

Una exparella explosiva que pot deixar moments molt passionals i molt desagradables alhora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa