La tertuliana Marta López, fitxatge estella de ‘Supervivientes’

La col·laboradora de televisió conviurà amb la noia amb qui li va ser infidel el seu xicot

Telecinco escalfa motors per a una nova edició de Supervivientes que volen que segueixi els passos de La isla de las tentaciones pel que fa a rècords d’audiència. Queden pocs dies per a la seva estrena, per la qual cosa van anunciant els noms dels concursants amb comptagotes. La llista s’amplia, amb una novetat cridanera: el fitxatge de Marta López per donar emoció a la participació d’Alexia Rivas. Cal recordar que ambdues estan enfrontades des que aquesta última tingués una aventura amb el xicot de Marta.

1. Antonio Canales, ballarí de flamenc. L’andalús és el primer concursant confirmat de l’edició del 2021. No és el primer reality en el qual participa, però sí des que confessés que ha arrossegat un greu problema amb les drogues. Sincer i amb caràcter, promet protagonitzar confessions potents.

2. Silvia Pantoja, cosina d’Isabel Pantoja. Fa anys que no tenen tracte, però aquests últims mesos ha tornat a demostrar que té informació sucosa sobre ella. No dubta en treure a la llum secrets i anècdotes de la cantant que la deixen en molt mal lloc, el que pot estirar encara més el xiclet sobre aquest tema.

3. Alexia Rivas, reportera de Socialité. La periodista torna a televisió després de ser enxampada en roba interior a casa d’Alfonso Merlos quan aquest encara sortia amb la tertuliana Marta López. La infidelitat, descoberta en directe durant una entrevista, va col·locar el trio a primera línia mediàtica durant el confinament de fa un any. L’escàndol la va forçar a deixar el programa del cor i va tornar a estudiar, però reconeix que tenia ganes de televisió.

4. Tom Brusse, exconcursant de La isla de las tentaciones. Aquest serà el tercer reality de Telecinco en el qual participi en només un any i mig. El marroquí va sortir a la fama gràcies a MYHYV, encara que va ser gràcies al seu paper a La isla que va començar a ser més conegut. Allà va ser infidel a la seva parella, Melyssa, a qui va deixar per marxar de la mà d’una altra noia. Caldrà veure si ara es manté infidel o torna a enganyar en directe.

5. Olga Moreno, dona d’Antonio David Flores. La dissenyadora surt amb l’exmarit de Rocío Carrasco des de fa més de 20 anys, una relació estable però envoltada de rumors alhora. La pressió mediàtica els ha fet patir molt, així que caldrà veure com viu una experiència tan televisiva la dona del col·laborador de Sálvame.

6. Carlos Alba, exconcursant de Masterchef. Conegut per la seva participació en el concurs culinari, té un canal de Youtube en el qual mostra receptes italianes alhora que deixa clar que té un caràcter fort i pocs pèls a la llengua. Ara deixa els fogons ben lluny per centrar-se en una experiència plena d’aventures.

7. Marta López, tertuliana de televisió. L’exconcursant de Gran Hermano s’ha fet amb un lloc destacat en els programes del cor. En aquesta ocasió l’han fitxat perquè es baralli amb Alexia, com dèiem, a qui de ben segur que li fa més d’un retret per la seva infidelitat amb Alfonso Merlos. Caldrà veure si viuen aquesta experiència com a enemigues íntimes o si aprofiten la convivència per superar les seves diferències.

Una llista de concursants cada cop més llarga que s’anirà completament en les pròximes hores.

Nou comentari