El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpreses en la llista de confirmats de ‘Supervivientes’
  • CA

Comença el compte enrere. Telecinco ha anunciat que té pràcticament tot llest per a una nova edició de Supervivientes, que s’estrenarà després de Setmana Santa. El degoteig de noms de famosos confirmats va lent, però a poc a poc van afegint-se noms ben sucosos.

1. Antonio Canales, ballarí de flamenc. L’andalús és el primer concursant confirmat de l’edició del 2021. No és el primer reality en el qual participa, però sí des que confessés que ha arrossegat un greu problema amb les drogues. Sincer i amb caràcter, promet protagonitzar confessions potents.

2. Silvia Pantoja, cosina d’Isabel Pantoja. Fa anys que no tenen tracte, però aquests últims mesos ha tornat a demostrar que té informació sucosa sobre ella. No dubta en treure a la llum secrets i anècdotes de la cantant que la deixen en molt mal lloc, el que pot estirar encara més el xiclet sobre aquest tema.

3. Alexia Rivas, reportera de Socialité. La periodista torna a televisió després de ser enxampada en roba interior a casa d’Alfonso Merlos quan aquest encara sortia amb la tertuliana Marta López. La infidelitat, descoberta en directe durant una entrevista, va col·locar el trio a primera línia mediàtica durant el confinament de fa un any. L’escàndol la va forçar a deixar el programa del cor i va tornar a estudiar, però reconeix que tenia ganes de televisió.

4. Tom Brusse, exconcursant de La isla de las tentaciones. Aquest serà el tercer reality de Telecinco en el qual participi en només un any i mig. El marroquí va sortir a la fama gràcies a MYHYV, encara que va ser gràcies al seu paper a La isla que va començar a ser més conegut. Allà va ser infidel a la seva parella, Melyssa, a qui va deixar per marxar de la mà d’una altra noia. Caldrà veure si ara es manté infidel o torna a enganyar en directe.

Aquests són els concursants que ha confirmat la cadena, encara que sonen d’altres noms amb molta força també. És el cas de Marta López, la col·laboradora de Sálvame a qui va enganyar Alfonso Merlos amb Alexia. En cas de confirmar-se, suposaria una autèntica bomba ja que estarien fent conviure a l’amant i l’enganyada. La revista Semana assegura que ja ha signat el contracte, però caldrà esperar a la notícia de Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa