El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una exconcursant d’OT revela que va ser maltractada físicament per la parella
  • CA

Soraya Arnelas va destacar en la seva edició d’Operación Triunfo gràcies a una veu potent i un caràcter fort. Sense pèls a la llengua, segueix triomfant en el món de la música i també en el de la moda. Fa només uns mesos provava sort com a dissenyadora de la seva pròpia marca, amb polèmica inclosa pel controvertit nom que ha escollit.

Avui torna a ser notícia per les fortes declaracions que ha concedit a Pilar Jurado en el seu programa de Youtube. Soraya ha recordat els seus inicis en el món de la música: “Vaig venir a Madrid a intentar-ho. No tenia sort i els meus pares no em podien seguir pagant la vida aquí, així que vaig haver de viure en una residència de monges, vaig treballar a Telepizza, a Zara, com a hostessa de vol… Fins que vaig entrar a OT i em va canviar la vida”.

En aquella època tampoc no era feliç a nivell personal: “Jo tenia una parella que no era bona persona. Era un noi molt nociu que em maltractava psicològicament i també físicament. Si no m’hagués presentat al càsting d’OT no sé com hauria acabat… La música em va salvar la vida. Vaig ser una dona maltractada, però no ho vaig explicar i després de tants anys encara no em ve de gust parlar sobre el tema. Només ho dic perquè la gent sàpiga com sóc i per què he arribat fins aquí”.

Soraya ha criticat que el masclisme encara estigui present en el dia a dia: “Jo em considero una dona transparent en una societat ancorada a un passat masclista. Quan m’he mostrat molt positiva, sempre hi ha hagut alguna dona que m’ha recriminat ser-ho. Em va costar trobar el meu lloc en el món de la música perquè no se m’acceptava, el mateix que li va passar a Chenoa perquè tenim un perfil que no agrada”.

“He hagut de fer molts cops sobre la taula perquè no em venia de gust fer certs projectes. Sempre he estat molt seriosa a la feina i m’he anat fent respectant a mesura que han passat els anys”, reconeix. Una entrevista molt sincera de la cantant, que espera poder seguir vivint del món de la música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa