El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco, en evidència per vetar una enemiga de Jorge Javier
  • CA

Telecinco ha emès el debat final de Secret Story, un programa especial que posa fi a un reality que ha passat bastant desapercebut. No han aconseguit una bona audiència en cap emissió, encara que els concursants ho han donat tot per generar xou. No obstant això, de qui més s’ha acabat parlant ha estat dels presentadors. La cadena ha acabat apartant-hi Jordi González per les crítiques constants que rebia, causades per unes badades que els teleespectadors no han perdonat. Jorge Javier Vázquez tampoc no ho ha fet gaire bé, tenint en compte que en la seva última aparició va enfrontar-se a Lucía Pariente de males maneres i va acabar fent-la fora de plató entre crits i amenaces. La tertuliana ha col·laborat amb ells durant tota aquesta edició per defensar la participació de la filla, Alba Carillo. Això no valia de res, però, ja que Jorge Javier li dedicava un discurs ple de ràbia en el que l’acusava de ser falsa, desagraïda i mentidera: “Fora de plató! I jo no amenaço… jo actuo”.

Lucía Pariente, poc abans de ser expulsada de plató per un enfrontament amb Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Des de llavors no se l’ha tornat a veure, ni tan sols en aquest debat final que servia de punt culminant de l’edició. Els teleespectadors tenen clar que la cadena l’ha vetat pel seu enfrontament amb el presentador català, el que consideren injust perquè, en canvi, sí que han convidat a Sofía Cristo (quan a ella la van expulsar per haver agredit un company). No aproven el càstig que li han imposat per donar la seva opinió sobre Jorge Javier, a qui li va dir que considerava que no presentava bé. Molts han amenaçat de deixar de veure el debat i altres han atacat els responsables d’aquesta decisió tan dràstica, la que assimilen a la censura.

“No sé per què veten del debat a Lucía Pariente per respondre Jorge Javier i no a Sofía Cristo, que va ser expulsada del reality per una agressió física”, “El món a l’inrevés. Sofía expulsada per agressió i després premiada a plató, mentre que a Lucía l’expulsen de plató per dir la veritat i ara la tenen a casa seva castigada. Així funciona Mediaset”, “Paso de veure aquest programa. Lucía Pariente no és una persona que m’agradi especialment, però no es mereixia això. Així que veto aquest últim programa i marxo a Amazon Prime” o “Vaja, tenien por que Lucía expliqués la veritat de totes les mentides i trampes? Per això no l’han convidat al debat final? Què lleig, ella també va estar en aquest reality“, critiquen molts.

Un càstig que no ha fet gens de gràcia i que deixa en evidència a la cadena, que mostra com protegeix els seus presentadors estrella encara que no tinguin raó. La dona no va fer res tan greu com per no ser convidada a la gala final, un programa que marxa de la graella entre polèmica i comentaris negatius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa