Jorge Javier fa fora de plató una companya: “Estic fins als nassos de tu”

Telecinco ha acomiadat aquest dijous el seu nou reality, un Secret Story que no ha aconseguit una audiència bona i tampoc bones crítiques. Luca Onestini ha estat escollit com el guanyador d’aquesta primera edició, el que era més que esperat. De cara a l’any vinent, la cadena ja ha anunciat que incorporaran novetats destacades per intentar millorar aquest format. Entre les més destacades, el canvi de presentador: fan fora Jorge Javier Vázquez i les gales passaran a estar presentades per Toñi Moreno. Carlos Sobera i Sandra Barneda, per la seva banda, agafaran el relleu en els debats i l’última hora des de la casa.

Jorge Javier Vázquez desitja sort als presentadors que el substituiran l’any vinent / Telecinco

En aquesta última gala, però, Jorge Javier ha demostrat que li encanta tenir poder i poder fer fora de plató als col·laboradors. El presentador s’estava discutint amb Lucía Pariente, qui defensa la seva filla Alba Carillo, quan decidia dir-li de tot en un discurs molt criticat: “Lucía, estàs mentint com has mentit tantes vegades. Ara que acaba el programa t’ho puc dir, que l’Alba i tu sou unes mentideres. I ara em dius fanfarró? Com m’has dit? Ara mateix vas fora de plató. Fora! Sou les persones més falses i desagraïdes del món. Estic fins als nassos que ens qüestionin la nostra feina i que la gent que treballa aquí se senti amenaçada i humiliada. Compte, família Carrillo Pariente. El presentador, que és qui mana, et diu que marxis fora. Estic fins als nassos dels vostres perdons. Jo no amenaço, jo executo”, etzibava completament fora de si.

Poc després, es dirigia directament cap a la filla de Lucía: “Alba, compte amb el que escrius a Twitter perquè estem fins als nassos. A mi no m’anomenis mai i tampoc no anomenis al programa”. Una crítica que ràpidament tenia resposta de Lucía Pariente, que emetia un directe a Instagram quan la feia fora de plató. Era aquí on es desfogava i on deixava verd el presentador català: “A Jorge Javier li ha sobrat supèrbia i deshonestedat. Per un moment a la seva vida podria pensar que les vides que es carrega també tenen sentit, que no només existeix ell i el seu melic”.

No contenta amb això, prosseguia amb un atac sense precedents: “Espero que alguna vegada aprengui a demanar perdó. Algun dia, quan vagis perdent poder, hauràs d’aprendre a demanar perdó. I quan siguis a l’últim esglaó et rebré jo i intentaré consolar-te, perquè fas pena. I qui també fa vergonya és la gent que consent la teva actitud. Comenceu a pensar que no val tot i que potser t’han de començar a deixar a la banqueta, Jorge Javier. Crec que ets un traïdor i que no tens vergonya”.

Nou comentari