El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero comparteix una impactant reflexió després de la separació d’Iker
  • CA

Es parlava de la separació d’Iker Casillas i Sara Carbonero des de feia mesos, quan van començar a envoltar-los rumors. Ara bé, això no va impedir que sorprengués que ho fessin oficial. Des de llavors tots els seus moviments són analitzats en detall, el que ha tornat a passar en compartir Sara una curiosa reflexió.

“Aprendràs que les promeses no sempre es compleixen i que les persones importants no et fallen, encara que s’equivoquin sempre estaran. Aprendràs que tots tenim un passat i bona o mala memòria per recordar-lo, però que som qui som gràcies a ell. Que no importen les arrugues en la mirada, sempre que aquestes mantinguin la brillantor de la curiositat i la sorpresa. Aprendràs a no justificar els teus errors ni els dels altres, assumiràs la teva responsabilitat i perdonaràs abans de dir adéu“, ha compartit.

Unes paraules que poden tenir a veure amb els pensaments que té ara després de la separació del pare dels seus fills: “Quedar-te o allunyar-te de persones és la teva elecció. Hi ha instants que et canvien la vida i dir “no” a temps és una victòria. Aprendràs que la soledat és un dels millors llocs que existeixen per seguir aprenent. No hi ha sensació més plaent que la que provoca la lliçó apresa”.

Un story que traslladava a la publicació de l’escriptora Laura Riñón Sirera.

La parella no va donar detalls sobre els motius de la seva separació, per la qual cosa la curiositat al voltant d’aquesta decisió s’ha incrementat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa