El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Kiki Morente sobre la relació amb Sara Carbonero
  • CA

Sara Carbonero hauria tornat a trobar l’amor només tres mesos després del divorci d’Iker Casillas. Les revistes asseguraven fa pocs dies a que la periodista ha començat una relació amb Kiki Morente, cantaor de flamenc i germà de la també cantant Estrella Morente. Cap dels dos s’havia pronunciat al respecte, ni per confirmar ni desmentir la notícia… fins ara. Kiki Morente ha concedit unes declaracions a la revista Semana que confirmen que estan cada cop més units: “Sara i jo tenim una amistat molt maca i ens deixem portar. Ja anirem veient com evolucionen les coses”.

Primeres declaracions de la nova parella de Sara Carbonero / Semana

Fonts properes a la parella expliquen que es van conèixer a través d’una amiga en comú i que l’atracció va ser instantània: “Surten des de fa gairebé dos mesos. Són discrets, però estan il·lusionats”. Les revistes esperen amb ànsies les primeres paraules de la periodista sobre el tema, però de moment sembla que seguirà en silenci. Caldrà veure si aquest pas endavant de Kiki li dona ales a fer el mateix.

Iker Casillas, per la seva banda, està gaudint d’un viatge per Mèxic del que no fa més que presumir. En pocs dies ha publicat moltíssimes fotos, les que s’omplen ràpidament de missatges d’aplaudiments i en les que no falta el like de la seva exdona. La ruptura ha estat amistosa i no dubten en tirar-se floretes públicament sempre que poden. El futbolista tampoc no s’ha pronunciat sobre la nova relació de Sara, però és més que probable que els reporters comencin a perseguir-lo quan torni a Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa