El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero, amb nova parella? Amics íntims revelen que surt amb un famós cantant de flamenc
  • CA

Tres mesos després d’anunciar la seva separació, la revista Semana assegura que Sara Carbonero torna a tenir parella. La periodista i Iker Casillas van trencar la relació el passat mes d’abril, moment en el qual els paparazzi van començar a perseguir-los per saber-ho tot sobre les seves noves vides. Hauria estat gràcies a aquesta persecució que la revista ha pogut saber que Sara torna a estar il·lusionada. Però no només això, sinó que posen nom al presumpte xicot.

Asseguren que Sara s’està veient amb Kiki Morente, el cantaor de flamenc i germà de la cantant Estrella Morente. Posen data a l’inici d’aquesta relació incipient, dos mesos: “Es van conèixer a través d’una amiga en comú i estan molt il·lusionats després d’aquestes primeres setmanes sortint. El germà d’Estrella Morente està més que integrat en el grup d’amigues de la periodista. A més a més, el cantant ja hauria introduït a Sara en el seu cercle familiar”.

La revista Semana assegura que Sara Carbonero torna a tenir parella

Fonts properes a la parella expliquen que no es poden veure amb la freqüència que voldrien pels seus compromisos professionals, però deixen clar que fan “tot el possible” per veure’s i estar junts. De fet, afirmen que Kiki i Sara van aprofitar el viatge de la periodista a Cadis per passar uns dies juns: “El cantaor s’hauria desplaçat fins allà i hauria presentat l’àvia a Sara”.

El granadenc, fill d’Enrique Morente, té cinc anys menys que la periodista. Va estudiar al conservatori durant 10 anys i compta amb una carrera professional important. De moment cap dels dos s’ha pronunciat al respecte, així que caldrà esperar a la confirmació oficial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa