El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El nou xicot de Sara Carbonero, “molt atabalat” per la persecució de la premsa
  • CA

Sara Carbonero i Kiki Morente han intentat mantenir en secret la seva relació i han fet l’impossible per evitar que els facin una fotografia junts. Fa uns dies filtraven que la periodista havia acudit a un concert del cantant, la que seria la seva primera aparició pública com a parella. Ara la revista ¡Hola! publica en exclusiva les imatges que confirmen la relació.

Dos mesos després de saber-se que Carbonero ha refet la vida amb el germà d’Estrella Morente, són captats pels fotògrafs. La revista informa, però, que el cantant hauria demanat a l’organització de l’esdeveniment que “convidessin a marxar” a la premsa. Sara i Kiki van marxar per portes diferents i van agafar dos cotxes per intentar despistar la premsa congregada, a més a més que estaven envoltats d’un munt de membres de seguretat.

Aquesta gran expectació mediàtica no ha fet gens de gràcia al cantant, que estaria “molt atabalat“. Un amic seu reconeix que està nerviós i que no li agrada aquesta situació: “Li costa que el seguiment de la premsa sigui tan dur”. Els reporters diuen que Kiki no feia més que tocar-se els cabells, un gest que els psicolègs diuen que denota nerviosisme. Ell no està acostumat a que la premsa el persegueixi, al que ara haurà d’adaptar-se tenint en compte amb qui surt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa