Jorge Javier, sense pietat contra les Campos: “Ridícules, malaltes i mentideres”

Ha començat la guerra. Jorge Javier Vázquez no li perdona a María Teresa Campos que el tractés tan malament durant l’entrevista al Deluxe, el que li ha donat ales per criticar-la sense pietat des de llavors. Si dimarts va deixar caure que aquella no era la primera vegada que el “maltractava” en un plató, aquest dimecres ha anat encara més lluny.

Ara no només ha volgut fer mal a la matriarca, sinó també a les seves filles: “Terelu, cada vegada m’assabento de més coses i només puc dir que molt malament. Ets una tramposa i una mentidera. Estàs difonent mentides i em sembla molt malament, no m’ho esperava de tu. Em sembla que aquest és un clan malalt“.

I també tenia males paraules per a l’altra filla: “Perquè, Carmen, crec que tu t’has carregat l’última etapa professional de la teva mare. Ho he vist clar aquests últims dies… Ets la culpable que hàgem arribat a aquest moment, que Teresa estigui vivint un ocàs. Has d’assumir que no estàs preparada per jugar en aquesta lliga encara. Pots fer-ho, però has d’estar segura perquè després passa el que passa. Has col·locat María Teresa en un lloc en el qual no es mereix estar”.

Jorge Javier Vázquez opina sobre les Campos   Telecinco

Jorge Javier Vázquez opina sobre les Campos / Telecinco

La següent criticada? Alejandra, la neta de la presentadora. En el seu cas, Jorge Javier ha carregat contra ella després d’haver vist unes imatges en les quals deia que li havia agradat l’entrevista de dissabte: “Com? En els passadissos li has dit a Belén Esteban que la teva àvia es va comportar malament i que et feia vergonya anar per allà per si ens trobàvem. Ets molt petita per començar a fer servir el doble llenguatge. En comptes de justificar el que és injustificable, el que heu de fer és guardar silenci perquè ara has quedat com una ridícula cagada de por”.

Nou comentari