El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ es defensa de les insinuacions d’Antonio David Flores: “Ja està bé de ximpleries”
  • CA

Després de nou dies de silenci, aquest divendres Antonio David Flores es va posar davant dels mitjans de comunicació per a acabar amb els rumors sobre el seu matrimoni amb Olga Moreno i les seves suposades infidelitats. L’exguàrdia civil va decidir parlar i confirmar la ruptura amb la seva dona: “Se m’ha titllat d’infidel, els que han volgut destrossar un matrimoni ho han aconseguit“, ha defensat.

Després d’una dura intervenció de Rocío Flores a ‘El programa de Ana Rosa’ intentant aclarir la seva situació familiar, ha estat Antonio David el que ha sortit a ajudar a la seva filla donant ell mateix la cara davant la premsa. L’excol·laborador de ‘Sálvame’, a més d’admetre la ruptura amb Olga, ha desmentit una suposada relació amb la periodista Marta Riesco.

Carlota Corredera, acusada de ser la culpable de la mala audiència de Sálvame / Telecinco
Carlota Corredera | Telecinco

Antonio David ha insinuat que programes com ‘Sálvame’ han estat els causants de la ruptura del seu matrimoni, unes declaracions amb les quals els col·laboradors del programa no estan gens d’acord: “Ja està bé de ximpleries i d’acusar-nos a nosaltres de tot”, demanava la presentadora Carlota Corredera.

Gema López parlava en nom seu i en el dels seus companys: “No pot culpar-nos a nosaltres que el seu matrimoni s’hagi trencat, ell va continuar participant d’aquest circ quan aquí va arribar un autobús ple de dones amb les quals suposadament havia estat infidel a Olga”. En aquesta línia, Belén Esteban ha explicat que “quan van venir totes les dones a parlar, Olga va obrir una mica els ulls, però els va acabar d’obrir en tornar de ‘Supervivientes’”.

Els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco creuen que Antonio David tenia perfectament planejades les seves declaracions i que tot formava part d’un pla: “Ha sabut triar el moment i el programa i ens ha culpat a nosaltres“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa