El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, fotografiada mentre plora desconsolada enmig del carrer
  • CA

Rocío Flores ha reconegut públicament que la situació familiar la té “completament superada”. Els problemes se li acumulen a la jove tertuliana, que té la imatge pública més malmesa que mai per culpa de les crítiques que va dedicar la mare contra ella. A més a més, el seu pare, l’Antonio David Flores, s’acaba de separar d’una madrastra a qui la noia considerava la seva mare. Rocío Flores està rebent per totes bandes i no pot més, el que demostren unes imatges que publica avui Europa Press. En elles, la noia es veu destrossada mentre fa cua a un forn de pa del seu barri. L’acompanya el seu xicot, que no dubta en abraçar-la quan Rocío comença a plorar sense consol.

L’agència explica que es tracta d’un vídeo del passat mes d’abril que havien guardat en un calaix fins ara. Rocío apareix enfonsada en ple carrer, el que sobta a dues veïnes que ràpidament la reconeixen i li donen el seu suport: “Amb dos collons, que jo sóc mare de dos nens i una mare no t’ha d’abandonar encara que el pare sigui molt dolent”.

Davant d’aquest suport inesperat, la noia no podia evitar emocionar-se i es posava a plorar. Les dones s’apropaven a ella i intentaven animar-la, el que aconseguia que ella plorés encara més fort. Unes llàgrimes d’impotència i molt de dolor generades per la forta pressió que sent per culpa de l’expectació mediàtica que l’envolta.

Rocío Flores plora en ple carrer davant del xicot i unes veïnes / Europa Press

Rocío Flores no travessa un bon moment i no compta amb molts suports a televisió, precisament, el que fa que es trobi en una situació complicada també professionalment parlant. Aquestes petites mostres d’estima en públic serien de gran ajuda per a ella, que no ha comentat què pensa del tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa