El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, sense defensors: revelen el gran engany que ha comès
  • CA

La bona imatge mediàtica de la que gaudia Rocío Flores va esfumar-se amb l’emissió del documental de la seva mare. Rocío Carrasco l’acusava públicament d’haver-la maltractat quan era més jove, una baralla que va trencar la relació entre elles i que deixava clar que la noia no és tan bona com aparenta. Ella sempre s’ha posicionat a favor del pare en la guerra que mantenen, el que tampoc no l’ajuda ara a guanyar seguidors. Cal destacar que Antonio David Flores ha estat assenyalat com el dolent de la pel·lícula i molts no entenen que Rocío el defensi amb tot el que hauria fet a la mare. 

Fa un parell d’anys, Rocío Flores plorava a televisió mentre lamentava que la mare no li feia cas i que no responia les seves trucades. Ara molts es plantegen si aquelles llàgrimes eren sinceres o si formaven part d’una estratègia que es va desmuntar amb el testimoni de Rocío Carrasco. En el seu pas per Supervivientes, Rocío Flores va guanyar-se l’estima del públic i també del presentador Jorge Javier Vázquez. Ara assegura sentir-se enganyat per ella i ho deixa clar en unes declaracions molt contundents que ha fet a Sálvame.

Rocío Flores i Jorge Javier, junts a plató quan tenien bona relació / Telecinco

Rocío és una noia supèrbia, altiva i dèspota. Crec que és una gran manipuladora. Amb ella m’he sentit estafat i als meus 50 anys m’ha aconseguit enganyar. No és el que semblava en un principi…”. Una excompanya de concurs li donava la raó i deixava caure que ella ja sospitava que la noia no era tan bona com volia fer pensar: “Jo coneixia la seva doble cara des d’abans de tot això. La seva actitud és sibil·lina”. Ara molts creuen que va fer un paperot a Supervivientes en mostrar-se com una nena abandonada, especialment des que la mare reconegués que va ser la noia estava tan obsessionada amb marxar de casa que va ser capaç de donar-li una pallissa per obligar-la, així, a deixar-la marxar. 

Actualment només la defensen a El Programa de Ana Rosa, curiosament el programa que la té en plantilla. Rocío col·labora en la secció rosa del programa, el que els ajuda a tenir exclusives tan potents com la confirmació de la separació del seu pare, d’Antonio David i Olga Moreno. La noia no s’ha pronunciat sobre els atacs que està rebent, però és probable que ho faci en la seva següent intervenció televisiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa