Rocío Flores, sense defensors: revelen el gran engany que ha comès

La bona imatge mediàtica de la que gaudia Rocío Flores va esfumar-se amb l’emissió del documental de la seva mare. Rocío Carrasco l’acusava públicament d’haver-la maltractat quan era més jove, una baralla que va trencar la relació entre elles i que deixava clar que la noia no és tan bona com aparenta. Ella sempre s’ha posicionat a favor del pare en la guerra que mantenen, el que tampoc no l’ajuda ara a guanyar seguidors. Cal destacar que Antonio David Flores ha estat assenyalat com el dolent de la pel·lícula i molts no entenen que Rocío el defensi amb tot el que hauria fet a la mare. 

Fa un parell d’anys, Rocío Flores plorava a televisió mentre lamentava que la mare no li feia cas i que no responia les seves trucades. Ara molts es plantegen si aquelles llàgrimes eren sinceres o si formaven part d’una estratègia que es va desmuntar amb el testimoni de Rocío Carrasco. En el seu pas per Supervivientes, Rocío Flores va guanyar-se l’estima del públic i també del presentador Jorge Javier Vázquez. Ara assegura sentir-se enganyat per ella i ho deixa clar en unes declaracions molt contundents que ha fet a Sálvame.

Rocío Flores i Jorge Javier, junts a plató quan tenien bona relació / Telecinco

Rocío és una noia supèrbia, altiva i dèspota. Crec que és una gran manipuladora. Amb ella m’he sentit estafat i als meus 50 anys m’ha aconseguit enganyar. No és el que semblava en un principi…”. Una excompanya de concurs li donava la raó i deixava caure que ella ja sospitava que la noia no era tan bona com volia fer pensar: “Jo coneixia la seva doble cara des d’abans de tot això. La seva actitud és sibil·lina”. Ara molts creuen que va fer un paperot a Supervivientes en mostrar-se com una nena abandonada, especialment des que la mare reconegués que va ser la noia estava tan obsessionada amb marxar de casa que va ser capaç de donar-li una pallissa per obligar-la, així, a deixar-la marxar. 

Actualment només la defensen a El Programa de Ana Rosa, curiosament el programa que la té en plantilla. Rocío col·labora en la secció rosa del programa, el que els ajuda a tenir exclusives tan potents com la confirmació de la separació del seu pare, d’Antonio David i Olga Moreno. La noia no s’ha pronunciat sobre els atacs que està rebent, però és probable que ho faci en la seva següent intervenció televisiva.

Nou comentari