El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, furiosa contra Jorge Javier en unes declaracions bomba
  • CA

Jorge Javier Vázquez no s’ha tallat ni un pèl a l’hora de deixar verda Rocío Flores en la seva columna setmanal. El presentador català s’ha posicionat en contra del seu pare, d’Antonio David, arran del documental de la seva ex a Sálvame. Rocío Carrasco va acusar-lo de maltractar-la i de mentir durant més de 20 anys en un testimoni colpidor que va donar ales a la cadena per acomiadar el tertulià. Des de llavors, s’han creat dos bàndols diferenciats i enfrontats. Jorge Javier, a favor de Rocío Carrasco, ha declarat la guerra a Antonio David i a la seva filla Rocío. Ho demostren les seves últimes declaracions sobre ella: “Rocío, deixa de fer televisió perquè estàs destrossant la teva família. Estic convençut que amb la popularitat que has aconseguit no trigaran en trucar-te per concursar a Tu cara me suena“, etzibava amb ironia i mala bava.

Era d’esperar que la jove contestés, el que ha fet en unes declaracions igual d’enverinades davant dels reporters d’Europa Press. I què ha dit? El seu objectiu era clar, deixar de mossegar-se la llengua i manifestar obertament que no suporta al presentador de Telecinco: “El lladre es pensa que tots roben… Jo tinc la sort de treballar a El Programa de Ana Rosa, un programa en el qual predomina el respecte i l’educació. És un programa seriós, no com el seu. I és una llàstima que un presentador estrella de la cadena perdi el temps en dedicar-me articles a mi, no sabia que jo era tan important per a ell”. Molt irònica i àcida, la jove també ha aprofitat per reaccionar a les crítiques de Belén Rodríguez: “Jo defensaré la meva tieta avui, demà i tots els dies que calgui. Jo crec la versió de Glòria. Potser Belén hauria d’aixecar el telèfon, trucar i informar-se”.

Rocío Flores critica Jorge Javier Vázquez en unes declaracions molt àcides / Europa Press

Aquesta setmana, la Delegació del Govern a Madrid ha premiat la sèrie documental de la seva mare i Rocío Flores ha aprofitat per manifestar-se al respecte: “Em sembla formidable i genial, però no ho comentaré perquè prefereixo mantenir-me al marge. Si tinc ganes de veure la segona part del documental? Pensava que s’estrenaria aquesta tardor i ja estem gairebé a l’hivern. L’única cosa que m’importa és que la meva família estigui bé, perquè la meva família no es trencarà. Aquí estem, amb moments bons i dolents, però jo tinc tota la vida endavant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa