El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Rocío, deixa de treballar a la televisió, que destrossa a la teva família”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ho ha tornat a fer i ha carregat contra Rocío Flores, filla d’Antonio David Flores i Rocío Carrasco. En aquesta ocasió ho ha fet en un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’, amb un to marcadament irònic. “Estimada Rocío Flores. Estic compungit. Et veig de tant en tant a ‘El programa d’Ana Rosa’ i pateixo. Perquè imagino el que ha de ser treballar en una cadena que destrossa a la teva família”, comença escrivint el presentador.

Rocío Flores, en un mal moment - Europa Press
Rocío Flores | Europa Press

Jorge Javier fa referència a les paraules que va pronunciar l’exguàrdia civil el dia que va confirmar la seva ruptura amb Olga Moreno, quan va assegurar que havien estat els mitjans de comunicació els que havien provocat que el matrimoni finalment decidís separar-se. I continua el presentador badaloní: “Entenc el dolor que t’ha de provocar rebre mes a mes els diners que guanyes per ser còmplice de l’empresa que causa tant neguit en el teu negoci. Perdó, en la teva família“.

I, finalment, el presentador conclou, amb contundència: “Deixa aquesta feina. Ja veuràs què bé et senta. Quan una porta es tanca sempre s’obre una finestra. Estic convençut que amb la popularitat que has aconseguit no trigaran a trucar-te per a concursar al programa ‘Tu cara me suena”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa