El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores plora i reconeix que no sabia res de la nova relació del pare
  • CA

Antonio David Flores ha confirmat que ha començat una relació amb Marta Riesco i la sorpresa ha estat generalitzada. Després d’un parell de mesos negant-ho, finalment l’extertulià i la reportera d’El Programa de Ana Rosa confirmaven que estan junts. Qui no s’ho esperava gens era la filla d’Antonio David, Rocío Flores, que ha aparegut a plató molt emocionada i sense evitar posar-se a plorar en directe. La jove no pot més, aquesta notícia del pare l’ha acabat de trencar després d’uns mesos molt complicats: “Jo respecto el que cada persona vulgui fer amb la seva vida… Mai no vaig voler saber absolutament res del tema. Des del primer minut en el que va començar a parlar-se d’aquesta relació, mai no he volgut preguntar. He de ser honesta i dir que ell ha intentat parlar amb mi diverses vegades, però jo no volia”.

La jove està molt unida a la madrastra, Olga Moreno, de qui Antonio David encara no s’ha divorciat oficialment… malgrat estar sortint amb Marta. La seva filla assegura que “notava coses estranyes”, però que preferia ignorar el tema per no patir més: “L’única cosa que vull és que el meu pare i l’Olga tinguin la millor relació possible. Està claríssim que una separació no és idíl·lica, però he parlat amb els dos i poc més et puc dir. Espero que intentin fer les coses de la millor forma possible i que facin el menor dany. Jo confesso que no perdia l’esperança que ells poguessin reconduir la seva situació, però espero que puguin ser feliços com vulguin”.

Rocío Flores tampoc no s’esperava que Olga truqués al programa en directe per donar-li ànims: “Ni Rocío ni jo teníem constància d’aquesta nova relació d’Antonio David. Espero que la deixeu tranquil·la perquè ella no té res a veure amb el tema”. Molt tendra amb Rocío, la noia deixava clar que continuarà estimant-la molt: “La nostra relació no canviarà. El que sí que és cert és que he decidit viure la meva vida i deixar de responsabilitzar-me de la vida dels altres”, deia en una clara advertència cap al seu pare. I és que en aquests últims mesos ella s’havia convertit en la portaveu de la família, el que ha fet que rebi molts atacs.

Rocío Flores plora en reconèixer que no sabia que el pare té nova parella / Telecinco

Farta de la situació, dels comentaris negatius i dels problemes familiars. Rocío Flores no pot més i ha abandonat el plató amb la promesa que a partir d’ara se centrarà en si mateixa i farà que la resta de membres dels Flores es defensin ells mateixos. Queda clar que li ha fet mal assabentar-se de la relació del pare per la premsa, una nova realitat a la que ha de fer front. Sobre la nova xicota del pare, només ha dit que la “respecta com a professional”, una frase que deixa clar que la relació d’amistat que mantenien s’ha refredat… i molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa