El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat bomba d’Antonio David sobre les fotos amb la nova xicota

Ha estat una autèntica bomba en el món del cor. Antonio David Flores i Marta Riesco han confirmat la seva relació pocs mesos després del sorprenent divorci de l’extertulià. En un primer moment, es va assenyalar a la reportera d’El Programa de Ana Rosa com la culpable de la separació, una aventura que ella va negar taxativament. No obstant això, els paparazzi no han trigat en enxampar-los junts a casa de la periodista… Unes fotos que els han forçat a emetre un comunicat en el que confirmen que estan junts: “Estic separat des de fa uns mesos i, per tant, estic refent la meva vida. Vaig comunicar de manera pública la meva separació fa tres mesos, no he d’amagar-me. És cert que Marta Riesco i jo hem començat a construir una relació i aquestes són les úniques paraules que diré al respecte”.

S’ha parlat molt de la seva ruptura amistosa amb Olga Moreno, amb qui feia més de 20 anys que sortia. Encara es veuen i Antonio David només té bones paraules cap a ella: “L’Olga és una dona extraordinària, una mare excepcional. Ha estat la millor companya de viatge fins que els nostres camins s’han separat. Sempre serà la meva família i sempre podrà comptar amb mi”.

Antonio David Flores emet un comunicat sobre la seva nova relació / Youtube

La filla d’Antonio David sempre havia defensat públicament que tot el que es deia sobre el pare i Marta era mentida. Ara es veu assenyalada com a mentidera, encara que no està clar si realment sabia què passava entre ells. Cal recordar, a més a més, que Marta és amiga seva i és probable que fos ella qui els presentés. Els reporters han corregut a preguntar-li com està i ella s’ha mostrat abatuda: “No sé com estic. Només demano respecte per a mi i per als meus germans”. La jove s’ha convertit en la portaveu oficial de la família des que col·labora a El Programa de Ana Rosa, per la qual cosa és probable que hagi de donar més explicacions quan torni a seure a plató. Fins llavors, opta pel silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa