El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fill de Rocío Carrasco, disposat a retirar la demanda contra ella amb una condició
  • CA

Fa pocs dies coneixíem que el fill petit de Rocío Carrasco i Antonio David Flores havia hagut de declarar en el judici que enfronta els seus pares. Parlem de la denúncia interposada per l’extertulià, que reclama a la seva ex que pagui la pensió del seu fill. El jove va decidir sumar-se a la denúncia i afegir-se com a denunciat perquè la mare es vegi obligada a pagar el que deu, el que complica encara més la situació familiar.

Aquest divendres, l’advocat d’Antonio David ha concedit una entrevista en exclusiva a Ya es mediodía en la que ha tret a la llum una bomba. Assegura que David Flores Carrasco hauria estat molt incòmode durant la testificació davant del jutge, fins al punt que hauria fet una crida a què el pare retirés la demanda contra la mare.

Només posaria una condició, per això: “Va dir que renunciaria a la pensió a canvi que els dos pares deixessin de denunciar-se mútuament”, una clara estirada d’orelles als seus progenitors, que no fan més que barallar-se als jutjats des que es van divorciar.

Rocío Carrasco surt dels jutjats - Europa Press
Rocío Carrasco surt dels jutjats / Europa Press

Rocío Carrasco va criticar públicament que Antonio David posés en aquesta tessitura al fill, però l’advocat assegura que el nen està implicat per culpa d’ella: “És ella qui va dir que no havia de ser Antonio David qui la denunciés per la pensió, sinó el fill. Doncs el fill està perfectament capacitat per declarar a qualsevol judici. El que passa és que necessita l’ajuda dels pares perquè està estudiant. En el judici va dir que la seva intenció és treballar”.

Tenint en compte com estan les coses, sembla bastant improbables que Rocío i Antonio David retirin totes les demandes que es tenen interposades. Amb tot, sembla que el jove haurà de seguir com a part denunciant contra la mare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa