El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més problemes per a Rocío Carrasco: el fill petit se suma a la denúncia contra ella
  • CA

Més problemes per a Rocío Carrasco. El seu exmarit, Antonio David Flores, l’ha denunciat per impagament de la pensió del seu fill David i és per això que la jutgessa ha volgut que el jove testifiqués. Després de fer aquest pas, David hauria decidit seguir el camí de la seva germana i sumar-se personalment a la denúncia contra la mare.

Així ho assegura El Periódico, que afirma que la jutgessa ha acceptat que David Flores Carrasco es personi en concepte de “perjudicat“.

Rocío Carrasco va mostrar-se molt dolguda quan va veure que el fill declarava en la seva contra: “Ha estat un dia duríssim”, reconeixia llavors. Conèixer que el fill petit se suma en la denúncia interposada per l’ex i per la seva altra filla serà el cop definitiu.

David Flores, amb el pare i la madrastra - Europa Press
David Flores, amb el pare i la madrastra / Europa Press

La filla de la Jurado mostrava certa confiança en poder recuperar la relació amb David, però aquest canvi fa empitjora directament aquesta possibilitat. S’havia dit que el jove va dir davant la jutgessa que el seu únic desig era que els seus pares es portessin bé, el que també sembla difícil tenint en compte la situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa